Wpis z mikrobloga

@julia-kuterska: Niestety tak. Stoi nad Tobą nadzorca z berettą i każe Ci wybierać odpowiednie kwestie dialogowe. Trauma na resztę życia. Propaganda w grze sprawiła, że wczoraj stałem się gejem. Jestem już po rozmowie z żoną, właśnie pakuje rzeczy do walizek.
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: Najlepszy był Baldur 3 przed patchem gdzie wystarczyło być miłym, żeby kończyło się randką na jakiejś polance w nocy. Niezłe wtf miałem jak musiałem dać kosza Astarionowi, Galeowi i Halsinowi bo im powiedziałem po misji, ze good job stary jesteś ważnym członkiem drużyny xD
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: a co jeśli kogoś gejostwo brzydzi? Co niby złego jest w homofobii? Przecież to nic dobrego nie jest tak jak próbują lobbować to "postępowi"..Mi to np przeszkadza bo się chce wymiotować więc wolę się nie narażać. Jedyna aprobata to jak ktoś dąży w fabule celowo to każdy niech sobie ogląda co chce, ale jeślit to element fabuły domyślny to logiczne, że komuś przeszkadza.
  • Odpowiedz
  • 47
@fff112 ale to tak jak w prawdziwym życiu. Jak cię gejoski s--s analny brzydzi to poprostu nie ruchasz chłopa w dupę i tyle. Nikt cię nie zmusza. Analogicznie w grze. Nie musisz wybierać opcji romansowych homo.
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: tak długo jakbto nie jest jakieś konkordowe czy inne veilguardowe wokegówno, gdzie koniecznie masz npc wciśniętego tylko po to, aby udobruchać zbokoli, to jest git.
I właśnie dlatego o ME3, BG3 i co tam jeszcze było, a nie wciskało zbokolstwa, nikt się nie dowala.
W kcd2 są znacznie gorsze momenty niż gdzieś tam wciśnięte zbokolskie teksty, typu np. prawie dwie godziny spalone na cutscenki, że otwarty świat masz dopiero
  • Odpowiedz
Ktoś im stoi przy biurku i przykłada pistolet do głowy każąć r----ć chłopa w dupę?

@julia-kuterska: Taaa świadomość bycia krypto pedałem. Tak bardzo ich to pociąga że nie mogą się oprzeć tej pokusie.
  • Odpowiedz