Wpis z mikrobloga

@Grooveer: Sprzeczność tych informacji polega na tym, że jedni mówią, że Departament Stanu blokując pomoc humanitarną zablokował też pomoc militarną, którą dysponuje Departament Obrony, a inni mówią, że nie zablokował. W tej pierwszej grupie jest paru szurów i fejkniusiarzy, a w drugiej korespondenci mediów, dziennikarze, analitycy, urzędnicy i politycy z prezydentem Ukrainy włącznie. Rzeczywiście cholernie trudno wybrać komu wierzyć.
  • Odpowiedz
@Grooveer: Odpowiedziałem, ale ty nie jesteś w stanie wyjść poza treść nagłówka. Departament Stanu może zablokować programy zależne od Departamentu Stanu, co Rubio zrobił. Widziałeś jakieś potwierdzenie, że Pentagon blokuje PDA i USAI? Nie widziałeś, bo go jak dotąd nie było, co wprost mówią sami Ukraińcy. Ale ty z jakimś uporem maniaka domagasz się, żeby ktoś udowadniał, że nie jest wielbłądem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Grooveer: powiem na spokojnie tak: jakbyś nie brał tego na chłopski rozum i trochę śledził temat wojny to byś spokojnie się domyślił, że coś z tym nagłówkiem jest "nie tak", bo prawdziwe zawieszenie wsparcia przez USA to byłby aktualnie temat absolutnie nr. 1 wszędzie "na czerwono", a nie jakaś tam pojedyńcza depesza
  • Odpowiedz
  • 0
@Grooveer: nie widzę nic takiego na głównych nagłówkach gazeta.pl, onecie czy wp, wymyślasz jakiś równoległy świat zamiast po prostu się przyznać, że się wygłupiłeś
  • Odpowiedz
  • 0
@Grooveer: Chciałbym serdecznie przeprosić użytkownika Grooveer którego moim komentarzem uraziłem. Moje słowa były nieodpowiednie, niesprawiedliwe i nie miały na celu wywoływania negatywnych emocji. Przykro mi, że mogłem sprawić przykrość lub dyskomfort.

Przyznaję, że moje zachowanie było niewłaściwe, i wyciągnąłem z tego wnioski. Chcę zapewnić, że w przyszłości dołożę starań, by być bardziej uważnym i szanować innych uczestników dyskusji.

Jeszcze raz przepraszam i liczę na Wasze zrozumienie.
  • Odpowiedz