Czajowski robi fikołki o 180 stopni. Stare.. znałem( ͡°͜ʖ͡°) 5 lat temu w II turze łasił się do wyborców Konfederacji robiąc wręcz kompromitujące fikołki wprost kłamiąc z tym sztucznym uśmieszkiem. A po wyborach wrócił stary, dobry, wszystkim znany tęczowy Rafau. A teraz kłamie już przed pierwszą turą.. A po wyborach tęczowy Rafau. Jak długo wyborcy PO będą się na to nabierali i czy nie jest im wstyd popierać notorycznego kłamce na którego cokolwiek powie znajdzie się nagranie gdzie mówił dokładnie coś przeciwnego. Normalnie jak ten tajski kleik ryżowy czok. Być może to dlatego, że w tych wyborach i w przyszłych nie da się użyć kampanii miłości i przyjaźni zwaną 8 gwiazdek
@arturek98c: problem jest taki że to przestaje być śmieszne, bo człowiek kłamie w żywe oczy i dosłownie wszyscy to widzą a jak zapytasz wykopków na kogo zagłosują to większość - Trzaskowski
@jozef-dzierzynski: nie mam na to czasu. Wejdź na yt i wpisz. "hipkryzja trzaskowskiego", "fikołki trzaskowskeigo". Domyślam się, że nie jesteś obdarzony wysokim intelektem jeżeli nadal tego nie zauważyłeś lub nie znalazłeś, ale trzymam kciuki zuchu! Chyba, ze tylko zgrywasz koziołka matołka, bo taką prace i sobie trollujesz udając głupiego
@arturek98c: oczywiscie że nie masz, za to szitpostować na wykopie masz czas, co za zdziwienie. Albo mówiąc krócej - kłamać na wykopie. A to o pracy zabawne, typowa projekcja. Ile ci płacą kolego?
@jozef-dzierzynski: ajć.. czyli jednak jesteś posiadaczem niskiego intelektu, a jesteś tu upodlając się za pieniądze. Współczuje. Z tym już się nic nie zrobi. Beton, który dostał podpowiedź jak skorzystać z narzędzia zwanym youtube nie poradził sobie z tym łatwym zadaniem. to ty szukasz odpowiedzi, a nie ja. Dostałeś narzędzie żeby to sobie znaleźć, ale przerosło to twój intelekt. A ja nie mam zamiaru tracic czasu w niedziele na jakiegoś POwskiego
@jozef-dzierzynski: widzisz piwniczaku.. niektórzy mają lepsze zajęcia w niedziele niż tak jak ty siedzieć w niedziele i czcić tuska i trzaskowskiego. Albo intelektualny beton albo opłacony troll, bo inaczej nie da się wyjaśnić takiej żenady zakutego łba jaki jest na twoim profilu. Typowy z definicji tuskobot
@arturek98c: 1 i 4 to samo - manipulacja, mówi o tym że żeby wejśc do UE trzeba zmienić podejście do rolnictwa, nie że będzie je blokował. Wskazuje na fakt związany z prawem UE 2 - nie ma nic o zmianie poglądów, ba, słuchałem całej jego odpowiedzi i też oczywiście manipulujesz 3 - porównanie co powiedział Trzaskowski do stanowiska małopolskiego oddziału PO w 2004 roku - no k---a manipulacja roku no
@jozef-dzierzynski: normalnie intelektualny muł albo opłacalny troll, który powinien przeprosić matke, że zarabia w taki upodlający się sposób. Imię i naziwsko pewnie fałszywy, bo byłoby wstyd przed znajomymi
normalnie intelektualny muł albo opłacalny troll, który powinien przeprosić matke, że zarabia w taki upodlający się sposób. Imię i naziwsko pewnie fałszywy, bo byłoby wstyd przed znajomymi
@arturek98c: ale nie musisz sie przedstawiać kolego, ja dokładnie wiem kim ty jesteś. Dobrze że Ty również jesteś świadom w jak odrażający sposób się zachowujesz.
@jozef-dzierzynski: nie ma nic bardziej odrażającego jak być nieobiektywnym betonem robiąc z siebie debila broniąc swoich panów. Zapewne za pieniądze z farmy trolli jak to powiedział kiedyś jeden typ z KO. Nie wyobrażam sobie żeby za darmo pisać takie głupoty. To wtedy byłaby wina ubytków intelektualnych. Niech ludzie na twoim przykładzie widzą kim jest przeciętny wyborca KO i rycerz Tuska i Trzaskowskiego
Jak długo wyborcy PO będą się na to nabierali i czy nie jest im wstyd popierać notorycznego kłamce na którego cokolwiek powie znajdzie się nagranie gdzie mówił dokładnie coś przeciwnego.
Normalnie jak ten tajski kleik ryżowy czok.
Być może to dlatego, że w tych wyborach i w przyszłych nie da się użyć kampanii miłości i przyjaźni zwaną 8 gwiazdek
#polska #sejm #polityka #wybory
@arturek98c: to może przytoczysz kilka przykladow? poprosze DOKŁADNE cytaty
@arturek98c: oczywiscie że nie masz, za to szitpostować na wykopie masz czas, co za zdziwienie. Albo mówiąc krócej - kłamać na wykopie. A to o pracy zabawne, typowa projekcja. Ile ci płacą kolego?
@arturek98c: to ty stawiasz teze, na tobie leży ciężar udowodnienia tej tezy.
@arturek98c: uciekaj uciekaj, tyle ci zostało, tchórz
mi to zajęło 5 sekund żeby wpisać frazy, które sam mogłeś sobie wpisać, ale widać upośledzony.. to za trudne
https://www.youtube.com/shorts/uuioa895Vbo
1 i 4 to samo - manipulacja, mówi o tym że żeby wejśc do UE trzeba zmienić podejście do rolnictwa, nie że będzie je blokował. Wskazuje na fakt związany z prawem UE
2 - nie ma nic o zmianie poglądów, ba, słuchałem całej jego odpowiedzi i też oczywiście manipulujesz
3 - porównanie co powiedział Trzaskowski do stanowiska małopolskiego oddziału PO w 2004 roku - no k---a manipulacja roku
no
@arturek98c: ale nie musisz sie przedstawiać kolego, ja dokładnie wiem kim ty jesteś. Dobrze że Ty również jesteś świadom w jak odrażający sposób się zachowujesz.