Wpis z mikrobloga

Niewiele rzeczy w życiu jest tak pewnych jak to, że prędzej czy później będzie trzeba skleić coś w odkurzaczu taśmą klejącą. Mam od blisko roku odkurzacz bezprzewodowy bosha i niedawno podczas rutynowego wyrzucania śmieci, od zbiornika ułamał się fragment plastiku trzymający go z resztą urządzenia. Dobrze, że inżynierowie z bosha podumali i zrobili tak, że da się to w miarę wygodnie skleić. Muszę w końcu na gwarancję to wysłać.

#agd #takaprawda
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Niewiele rzeczy w życiu jest tak pewnych jak to, że prędzej czy później będzie trzeba skleić coś w odkurzaczu taśmą klejącą.

@Andrzej_Buzdygan: ostatni odkurzacz, który kleiłem taśmą klejącą to był peerelowski zelmer jeszcze w latach '80, nigdy więcej nie miałem takiej konieczności. Więc nie wiem, co ty ze swoimi odkurzaczami robisz, ale może rób to jakoś nie wiem, delikatniej? Odkurzacz to nie chomik, na litość! (#pdk)
  • Odpowiedz
@Jarek_P: normalnie odczepiałem ten zbiornik od korpusu i nawet nie wiem kiedy mi to pękło. No ale to tak cienki kawałek plastiki trzymał, że aż dziwne dlaczego tak słabo ktoś zaprojektował tak narażony na uszkodzenia element. To akurat coś co cały czas pracuje i musi być mocne.
  • Odpowiedz