Wpis z mikrobloga

jutro nie jade na silownie, tak zwany rest day raz na pol roku
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@malebro nie ma zdjecia d--y wiec sie nie popisales a poklasku nigdy tutaj nie dostawalam tylko sam hejt i darcie ryja przez splakanych, zezowatych, grubaskow na rencie, srednie, slabe, nie czaisz kontentu to nie otwieraj ryjaaaaaAaaAaaaaAaaa
  • Odpowiedz
@saintie nie na tym multikoncie i nie szczekaj tak, się tłumaczysz, a takie są fakty cipcia, sama pewnie jestes na rencie bo co ty potrafisz, praca obca i trzeba wyśmiewać spermiarzy
  • Odpowiedz
  • 0
@malebro ja nie na rencie, nie spelniam wymagan ale jak cie urazilam to wybacz😢💸💸💸💸💸💸 ps. musialabym miec wszystkie choroby swiata, zeby mi dawali tyle renty
  • Odpowiedz
  • 0
@malebro ty to chyba jakis staruch niezly jestes bo sie zachowujesz jak wiecznie smutny, wyjacy 30 latek mieszkajacy z rodzicami, tak nie bierz do serca tego wykopu robaczku
  • Odpowiedz
@saintie słabo bardzo, jak za zaimki łapiesz, ale rozumiem, nie wszyscy radzą sobie z rzeczywistością, Ty jakbyś była pociągiem to byś się wykoleiła po 3km i tłumaczyła krzywymi szynami, z resztą j---c bez sensu
  • Odpowiedz
@saintie mogę inne sformułować, ale nie będę się przebijać przez żelbeton, ukłon się, przeproś, to uznam Twoje teksty za wyprane z kontekstu, po narkotykach czy alkoholu, zdarza się każdemu
  • Odpowiedz