2,50/puszkę 9,2% sikacz typowy - po trzech łykach zaczyna się bekać.
Do piwa przyznają się browary Łomża.
Co o tym można powiedzieć... Wali w czapkę, zaskakuje fakt, że w ogóle nie ccuzcć wódy, chłodne nawet do wypicia, zwłaszcza w porównaniu z gównem w rodzaju Okocima czy innej bryndzy.
@krol_magnezu: @yoyebie: @Mow_do_mnie_mistrz: Ja wołam na takie wynalazki "cichy rzyg". Pijesz, nie wiesz kiedy cię siekło, żurasz, szkody nie ma, bo ani drogie, ani rewelacyjne... ;D
@Kozzi: FOx, uuuuuuuuu, widzę, że rozmawiam z weteranem. :D
@Kozzi: Czasami wspominam z rozrzewnieniem te czasy gdy się chlało tanie wina, dymało przypadkowe towary, kopciło substancje pobudzające nieobłożone wówczas banem, a 30kę uznawało za wiek starczy. :|
@JesterRaiin: Ja po cichu liczę na jakieś skarby dzisiaj. Rodzice właśnie pojechali do jakiegoś marketu, mijając się z nimi w drzwiach poprosiłem, żeby mi jakieś dobre p--o przywieźli. Będą dzwonić jak już staną przed półką z browarami ;))
2,50/puszkę 9,2% sikacz typowy - po trzech łykach zaczyna się bekać.
Do piwa przyznają się browary Łomża.
Co o tym można powiedzieć... Wali w czapkę, zaskakuje fakt, że w ogóle nie ccuzcć wódy, chłodne nawet do wypicia, zwłaszcza w porównaniu z gównem w rodzaju Okocima czy innej bryndzy.
Zdrówko !
#browarhipster #poprostujester
@Kozzi: FOx, uuuuuuuuu, widzę, że rozmawiam z weteranem. :D
@drain_pipes: Wojak bardziej gorzki.
Pomyślmy, pomyślmy... Obym złym prorokiem teraz się okazał i obyś nie dostał jakiejś Tatry czy Okocima. Fuj ! :\
Uffffffffffff ! Jest szansa ! ;D