Wpis z mikrobloga

Podobało mi się jak Baxton się spłakał że Hubercik gadał na niego za plecami. Bawi mnie że jak on wyzywał żone trenera Szeligi od dzi*ek jeb*nych to to po prostu była jego prywatna opinia a jak Hubert mówił że boxdelowi się należał film od Zwyrola to już jest wielka niesprawiedliwość i wbijanie noża w plecy.

Boxdel wiele razy mówiłes że to tylko biznes więc nie dziw się że inni też tak postępują. Hubercik wszystkich klepie po plecach na żywo bo ma z tego profity tak jak ty masz profity w klepaniu wszystkich po plecach. Kasjusz z którym miałeś wielki konflikt nagle zaczął atakować Zwyrola bo ma z tego profit w postaci lekkiego sparingu przemiesznaego z wspólnym tańcem i dobrą wypłatą na Fame20. Denis jeszcze niedawno mówił o Tobie do Natana ''Twoi koledzy ped*file'' a teraz Cie klepie po plecach bo mu coś naobiecywałeś i będzie miał z tego profit.

#famemma #boxdel
L.....a - Podobało mi się jak Baxton się spłakał że Hubercik gadał na niego za plecam...

źródło: comment_1614507415Mz6q9e04OguI1oDykhx1tq

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Logicznaa: on to rozumie ale będzie tak gadał bo widzów ma za idiotów. Chodzi mu tylko o odpowiednią narrację i manipulacje. On atakuje Huberta bo w jego mniemaniu jest łatwym celem z racji beki na wykopie w ostatnich miesiącach. Więc rozmydla temat, dodaje kolejne wątki, szuka innych winnych. Klasyczny boxdel zamiast oczyścić swoje imię będzie syfił na czyjeś.

I ten chłop się flexował że jest dobry strateg z niego -
  • Odpowiedz