Aktywne Wpisy

lecho182 +325
Zalogowałem do PPK by zobaczyć ile ma tam wirtualnych pieniędzy, które "rząd może mi w każdej chwili zabrać"
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
źródło: image
Pobierz
saintie +14
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Boxdel wiele razy mówiłes że to tylko biznes więc nie dziw się że inni też tak postępują. Hubercik wszystkich klepie po plecach na żywo bo ma z tego profity tak jak ty masz profity w klepaniu wszystkich po plecach. Kasjusz z którym miałeś wielki konflikt nagle zaczął atakować Zwyrola bo ma z tego profit w postaci lekkiego sparingu przemiesznaego z wspólnym tańcem i dobrą wypłatą na Fame20. Denis jeszcze niedawno mówił o Tobie do Natana ''Twoi koledzy ped*file'' a teraz Cie klepie po plecach bo mu coś naobiecywałeś i będzie miał z tego profit.
#famemma #boxdel
źródło: comment_1614507415Mz6q9e04OguI1oDykhx1tq
PobierzI ten chłop się flexował że jest dobry strateg z niego -