Aktywne Wpisy
Jak wyjść z biedy?
Pytam poważnie.
Nie mam wykształcenia ani doświadczenia zawodowego
Chce coś zmienić na lepsze w nowym roku.
Jaki mam możliwości? Pytam bo sam żadnych nie widzę...
Mam wrażenie że każdy zarabia 10k jak nie więcej i ma możliwość korzystać z życia.
Pytam poważnie.
Nie mam wykształcenia ani doświadczenia zawodowego
Chce coś zmienić na lepsze w nowym roku.
Jaki mam możliwości? Pytam bo sam żadnych nie widzę...
Mam wrażenie że każdy zarabia 10k jak nie więcej i ma możliwość korzystać z życia.

Dumle007 +117
34 LEVEL wbity, można jemu plusika albo chociaż
(づ•﹏•)づ?
I szczęśliwego nowego roku dla was (づ•﹏•)づ
(づ•﹏•)づ?
I szczęśliwego nowego roku dla was (づ•﹏•)づ
źródło: 1000112298
Pobierz

#ukraina #rosja
źródło: mgdmgdmdggmddgm
PobierzJa właśnie dostałem reporta za wpis o wojnie na Ukrainie i wizji zakończenia tej wojny przez Trumpa. Sam otagowałem swój wpis Ukraina, Trump i Polityka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD i moderacja uznała, że tagi są nieprawidłowe, WTF
walić to. Każdy wpis na tagu Ukraina będzie zgłoszony za nieodpowiednie tagi. Twój tez właśnie zgłosiłem.
I cyk
Wybierz powód zgłoszenia...
Atakuje mnie.
Daj mi spokój. To moje wpisy są zgłaszane na tym tagu z prędkością światła po ich opublikowaniu :D
Mało tego. Oszołomy biegają za mną po jakichś innych znaleziskach, wpisach np. o ruchu drogowym i tam też dostaje reporty.
Więc jak chcecie mieć tutaj cenzurę jak na reddicie to spx. Sam chętnie dołożę swoją cegiełkę do tego.
Ostatnio miałem długiego bana i się hamuję teraz. Nie przeklinam i staram się nawet uważać jak taguję. A i tak już 2 reporty dostałem za nieodpowiednie tagi... chociaż były odpowiednie XDDDD
No i tak. Wiadomo, że ban był uzasadniony. Przecież nie wolno przeklinać, ale normalnie każdy przeklina. Nie widzę powodu (skoro jest cenzura przekleństw), żeby za to leciały całe wpisy, reporty i bany.