Aktywne Wpisy
kamsher +22
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +5
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
#matura #matura2014
Generalnie jestem zawiedziony, że nie stał za tym jakiś ciekawszy tok myślowy.
Ojej, no biedaczki. A pupcie już sami podcierają czy nadal rodzice pomagają, bo to za trudne? Mam nadzieję, że skrócą studia do jednego semestru - przecież uczenie się dłużej jest takie trudne, główka aż boli. Aż dziw, że jeszcze nie ma na ten temat płaczliwych grup na fejsiku (bo o zadaniu już są).
@qtaz: widzę, że fakt, że nie każdy jest idiotą, jest dla ciebie czymś niepojętym? W ogóle to gratuluję "żenadłania" nie z tych, którzy wykazują się brakiem podstawowej wiedzy, a z tych, którzy śmieli to wytknąć.
To trochę wygląda na jakiś kompleks z Twojej strony. Opinie można wyrażać, tylko boli mnie takie #!$%@? zachowanie w stosunku do innych, bo tępaki majo problem z zadaniem. Trochę pokory.
Charakterem nikt nie wyżywi rodziny, nie dołoży się do PKB i nie podejmie decyzji w wyborach - to są przykłady rzeczy, które dotykają nie tylko samego półgłupka, ale i ludzi wokół.
Właśnie napisałem dlaczego. :) Poza tym wiadomo: każdy się może pomylić czy
Dobra już sam się dowiedziałem jak policzyłem czasy dla jednej i drugiej prędkości to wyszło 65 minut, mimo że średnia się zgadzała.
Komentarz usunięty przez autora
@rss: bzdura. Znam jedną osobę, która nie ma absulutnie zielonego pojęcia o tematach ścisłych a zarabia znacznie lepiej niż nie jeden programista. Jest handlowcem. Charakter mu się przydał.
Generalizujesz strasznie. O ile zgodzę się z tym, że maturę zdać nie
x * t/60 = 2,1
1/60 (x+1)(64-t) = 2,1
Zadanie na poziomie licealisty z pierwszej klasy, zakładając, że w gimnazjum nie ma równań kwadratowych.