Wpis z mikrobloga

@Biszkopcik: Pod x masz przypisana umiejętność łamane przez czynność. Spróbuj może przenieść czynność na drugi pasek umiejętności, tak żeby z L2 działało
  • Odpowiedz
@Biszkopcik: też gram na padzie i jak widzę te kryształy w próbach, to lecę szybko na pałę i klikam na te kryształy ignorując moby, tylko to trzeba szybko bez zastanawiania się, rolle też pomagają.
  • Odpowiedz
@Biszkopcik: @Rotevil Jak wam się w ogóle gra na padzie, jakie odczucia? Dla mnie jakoś te sterowanie i okreslanie kierunku działa kijowo, nie raz gdzieś w ścianę szarżę robię, czy inny slam xD W D4 jakoś nie było z tym problemu. No i to przesuwanie przeciwników po połowie ekranu jest śmieszne
  • Odpowiedz
  • 0
@orfan: Ogólnie mam mieszane odczucia, fajnie, że można strzelać podczas ruchu. Ale, czasami mam wrażenie, że brakuje mi palcy, nie jest to płynna gra jakbym sobie życzył.

Z tym celowaniem też mam problem, nie jest precyzyjne. Tak jak piszesz w D3 czy PoE nie miałem z tym problemu, tutaj się irytuje. Mam też wrażenie, że nie do końca to działa.

Denerwuje mnie też, że gra nie pomaga, nie działa intuicyjnie.
  • Odpowiedz
@Biszkopcik: Dokładnie, też mam wrażenie, że żeby korzystać w pełni z kierunków to albo za mało palców, albo trzeba niewygodnie pada trzymać, żeby oboma kontrolerami kierować. Chyba to sterowanie tylko dla pro będzie :)
  • Odpowiedz
@orfan: Gram Mercem i nie jestem zadowolony, walka z tymi przerośniętymi szczurami na pustyni na początku 2 aktu to był koszmar, postać nagminnie mi celowała w dolne moby zamiast w bossa, albo jak ścigają mnie moby, to nie strzela w nie, tylko gdzieś w oddali w przeciwną stronę w innego moba, ewidentnie coś tu jest skopane z autocelowaniem, w innych grach z rzutem izometrycznym gdzie gra się postacią range nie
  • Odpowiedz