Córki 7 i 4 lata i pierwszy #nintendoswitch Zajawiona jest na Super Mario Party bo to gdzieś zobaczyła w reklamie. Co jeszcze polecicie ze switcha na taki wiek? Dla jednego lub więcej graczy żebyśmy razem pograli. Dzięki!
@Frwrd05 koniecznie (Mario) Bowser's Fury. Super się gra z dzieckiem. Kirby też jest spoko. Wszelakie LEGO, zależy jakie uniwersum lubisz, ale ja gram z dzieciakami w City Undercover/ Park Jurajski/ Marvel Super Heroes (1).
@Frwrd05: bardzo podobny wiek mamy i kirby return to dreamland deluxe sprawdził się najlepiej, same sobie go przeszły, tylko na final bossa graliśmy w czwórkę.
@Belzdron: @inrzynier @Aeterna @Setivar @CichooByc A jest jakiś sposób żeby się nie natknąć na jakąś fake grę? Znalazłem Mario Party Superstars w pudełku za 100pln i chyba dobra cena więc się zastanawiam
@Frwrd05 jedyna opcja to kupować z legitnych sklepów, ale w sumie te fejki chińskie też działają więc wydać mniej 100zł czy więcej 250 to ja bym wybrał mniej
@Frwrd05 raczej nie ma wpływu. Zależy to jednak od gry. Angielski masz zawsze, ale jeśli gra ma j.polski to może go nie być na kartridżu, ale może być pobrany z aktualizacją. Tu też zawsze polecam pytać odnośnie konkretnej gry na tagu, Mirki pomogą. Jeśli Gra posiada język polski to pewność, że będziesz go miał na kartridżu masz tylko kupując z polskiej dystrybucji. Tak jak wspomniałem to często jest opcja pobrania języka
Zajawiona jest na Super Mario Party bo to gdzieś zobaczyła w reklamie. Co jeszcze polecicie ze switcha na taki wiek? Dla jednego lub więcej graczy żebyśmy razem pograli. Dzięki!