Aktywne Wpisy
Raby +2
Jak po cichaczu otworzyć browara? Niby popijam z 16 lat, ale nigdy nie zajmowały mnie takie problemy, szczególnie że różowa nigdy nie narzekala, ba sama alko przynosiła. No cóż, zmieniło się po ślubie. Teraz narzeka, ze pieniadze, że dziecko (planuje) a mnie smali. Przedstawie sytuacje operacyjną: Mieszkanie 47m2, żona nie zamyka drzwi w sypialni, czujny sen, nie mogę wyjść z mieszkania, ale mogę na balkon (nie mogę go zamknąć od zewnątrz), nie
Faraluch +14
Hejtuję konfederację za praktycznie wszystko, przede wszystkim za populizm i nierealne postulaty z akademii chłopskiego rozumu. Ale za ostatnią #afera z jedzeniem psów - nie. Czy wy wszyscy oburzeni, możecie mi podać jakikolwiek argument za tym, że świnkę i krówkę wolno zjeść, a pieska nie?
Tak naprawdę różni się to tylko przyjętą normą w waszej głowie, której nigdy nie odważyliście się obalić ani zakwestionować. Tak jest i już. I zarówno konfederaci którzy
Tak naprawdę różni się to tylko przyjętą normą w waszej głowie, której nigdy nie odważyliście się obalić ani zakwestionować. Tak jest i już. I zarówno konfederaci którzy
Panorama Racławicka w formie panoramy 360 stopni. Udanego zwiedzania.
http://www.zieba.wroclaw.pl/panorama_raclawicka_main.html