@recesja: hmm, chciałabym zrozumieć o co pytasz :P
1) czy da się pobrać stronę Netflixa jako plik HTML? Teoretycznie tak, ale i tak pobierzemy tylko "statyczne" elementy. 2) czy da się pobrać film z Netflixa w formacie MP4? Nie wiem, ale jeśli się da, to nie jest to taki prosty proces, bo pewnie mają to sprytnie ukryte, żeby ludzie nie kopiowali wszystkiego jak leci.
@FreakingAwesome: no o film chodzi oczywiście, plik video. Bo z CDA bez problemu, Disney nie ma szans, tylko jakieś płatne programy albo sprzętowe nagrywarki (przez hdmi). Netflix pewnie tak jak Disney, no ale myślałem że żarci sugeruje że sie da.
@FreakingAwesome: ja po prostu już poczucia humoru za bardzo nie mam, bo jest dawno po wieczorynce i nie śpie tylko dlatego że nie mogłem zasnąć ;_; Coraz więcej stronek ma zabezpieczenia przeciwko pobieraniu niestety.
Znacie kogoś kto popełnił #s---------o? Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.
źródło: 1
Pobierz1) czy da się pobrać stronę Netflixa jako plik HTML? Teoretycznie tak, ale i tak pobierzemy tylko "statyczne" elementy.
2) czy da się pobrać film z Netflixa w formacie MP4? Nie wiem, ale jeśli się da, to nie jest to taki prosty proces, bo pewnie mają to sprytnie ukryte, żeby ludzie nie kopiowali wszystkiego jak leci.
Bo z CDA bez problemu, Disney nie ma szans, tylko jakieś płatne programy albo sprzętowe nagrywarki (przez hdmi).
Netflix pewnie tak jak Disney, no ale myślałem że żarci sugeruje że sie da.
źródło: 1
Pobierzźródło: 1
PobierzCoraz więcej stronek ma zabezpieczenia przeciwko pobieraniu niestety.
@shexcyk jaki program?