Wpis z mikrobloga

jutro wjezdza pacc na mojego wyskillowanego 15 lat temu paladyna lvl 19. robic wiekszosc imbu od razu czy poczekac do 30-40 lvla? kase mam ale na poczatku bede bil taski od daniela steelsoula i adamsa to wydaje mi sie, ze lepiej na manasach i softach na poczatku leciec bo godzina takiego mana leech imbu kosztuje ze 20k to przez ten czas nie wypije rownowartosci tego w manasach raczej, przynajmniej na tych poczatkowych taskach jak tarantule i krokodyle. na takich gownomobach crit tez mi chyba malo potrzebny

z drugiej strony na 50 sie zmienia icicle bowa na composite hornbowa wiec jesli zrobie imbu na 35-40 to sie polowa zmarnuje

i jeszcze jedna sprawa - warto robic chary pod offline training pod sprzedaz czy to wychodza psie pieniadze rzedu np. 100 zl za rok trenowania?
#tibia
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@gejuszmapkt: 92/81 bodajze. w tamtych czasach nikt takich nie mial na takim lvlu, teraz to low xd
ale na razie sie nie nastawiam na pg, ten miesiac sobie bede robil taski, questy etc i w miedzyczasie troche wpadnie na offline trainingu czy jakims servant golemie z burstami
  • Odpowiedz
@klamkaodokna: Ja to polecam wrzucić Powerful Void na demon helmeta, a jak masz kasę to jeszcze powerful precision. Ten pierwszy sprawi że będziesz mógł z minimalną ilością manasów chodzić na hunty, drugi zwiększy DPS o jakieś 5%.

Jak będziesz miał problemy z HP to paladin armor z Powerful Vampirism, ale to obczajaj gdzie masz problemy i zamieniaj na inny armor jak nie jest potrzebny.

Potrzebujesz drugiego seta na zamiankę żeby
  • Odpowiedz
@klamkaodokna: na tym levelu zdecydowanie zacznij od voida na demon, jak wbijesz 50-60 pójdziesz na trudniejsze respy to obczaj ten imbu na HP.

Jak lubisz PG to możesz pare leveli wbić na stonerefinerach ze stealth ringiem, ja osobiście nie przepadam za tą miejscówką
  • Odpowiedz
Tak jak koledzy wyżej powiedzieli, warto zrobić chociaż manę w hełm. Do pg stonerefinery są spoko, a taski ogólnie fajnie teraz się robi na lvl 200+
  • Odpowiedz