Aktywne Wpisy
Aniallica +12
Znacie kogoś kto popełnił #s---------o?
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.

hirek_gawron +824
Stop! żaby cZas!
źródło: temp_file9116077525699232344
Pobierz

z drugiej strony na 50 sie zmienia icicle bowa na composite hornbowa wiec jesli zrobie imbu na 35-40 to sie polowa zmarnuje
i jeszcze jedna sprawa - warto robic chary pod offline training pod sprzedaz czy to wychodza psie pieniadze rzedu np. 100 zl za rok trenowania?
#tibia
Na takim low lvlu mi by było szkoda kasy na imbu, jakie skille masz?
ale na razie sie nie nastawiam na pg, ten miesiac sobie bede robil taski, questy etc i w miedzyczasie troche wpadnie na offline trainingu czy jakims servant golemie z burstami
W sumie nie znam się na palku, ale Kusnier ma poradniki na YouTube, polecam obejrzeć, bo chyba wspomina, kiedy warto wrzucić imbu w b--ń
Jak będziesz miał problemy z HP to paladin armor z Powerful Vampirism, ale to obczajaj gdzie masz problemy i zamieniaj na inny armor jak nie jest potrzebny.
Potrzebujesz drugiego seta na zamiankę żeby
Jak lubisz PG to możesz pare leveli wbić na stonerefinerach ze stealth ringiem, ja osobiście nie przepadam za tą miejscówką