Pomimo narzekań na FC24 grało mi się dosyć przyjemnie(gram casualowo bez wydawania pieniędzy). Dzięki co tygodniowej kwalifikacji do mistrzostw i kończeniu ich na 4/5 poziomie mogłem ulepszać skład w WBS + coś też wpadało z zadań. Obecnie mamy 9 listopada, ja nową odsłonę kupiłem zaraz po premierze i OD TEGO CZASU NIE MOGE KWALIFIKACJI PRZEJŚĆ co za tym idzie bez wydawania kasy nie jestem w stanie ulepszać składu. JAk to działa? Nie ma kart na przepalenie ----> nie ma kasy na kupno TOTW do zadań ---> nie ma szans zrobienia jakiegoś sensownego WBS. Ta edycja zrobiła już tak k-------e Pay2Win, że pluje na mordę casualowym graczom. Co trafiasz na gościa to ma skład jak na end game. On nie musi dobrze grać. Wystarczy, że jego karty są lepsze od twoich i przegrywasz po 1:0/2:0 bo każde twoje podanie kończy się stratą przez pressing przeciwnika i zaraz kontrą, której nie powstrzymasz bo NIE KUPUJESZ PACZEK. Ktoś napisze: "masz ewolucje" jasne. Wszystkie lepsze za FP. Niech w przyszłej odsłonie wydadzą rozszerzoną edycje za 1000zł gdzie będzie się miało już wymaksowaną jedenastkę na start. #fut #fifa #eafc25
Obecnie mamy 9 listopada, ja nową odsłonę kupiłem zaraz po premierze i OD TEGO CZASU NIE MOGE KWALIFIKACJI PRZEJŚĆ co za tym idzie bez wydawania kasy nie jestem w stanie ulepszać składu. JAk to działa? Nie ma kart na przepalenie ----> nie ma kasy na kupno TOTW do zadań ---> nie ma szans zrobienia jakiegoś sensownego WBS. Ta edycja zrobiła już tak k-------e Pay2Win, że pluje na mordę casualowym graczom. Co trafiasz na gościa to ma skład jak na end game. On nie musi dobrze grać. Wystarczy, że jego karty są lepsze od twoich i przegrywasz po 1:0/2:0 bo każde twoje podanie kończy się stratą przez pressing przeciwnika i zaraz kontrą, której nie powstrzymasz bo NIE KUPUJESZ PACZEK.
Ktoś napisze: "masz ewolucje" jasne. Wszystkie lepsze za FP.
Niech w przyszłej odsłonie wydadzą rozszerzoną edycje za 1000zł gdzie będzie się miało już wymaksowaną jedenastkę na start.
#fut #fifa #eafc25