Wpis z mikrobloga

Przesłuchajcie sobie tego nagrania i zwróćcie uwagę co i w jaki sposób on mówi. (mniej więcej da się zrozumieć kontekst).
To wygląda jak troll stworzony w najgorszych zakamarkach farm trolli w Rosji. Ten człowiek już na dobre stracił kontakt z rzeczywistością, jego misja to już nie jest obrona własnego kraju, tylko stanie pod sklepem żebrząc z puszką i jak ktoś mu nie da, to go jeszcze pobije.

#ukraina #polska #wojna
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jego misja to już nie jest obrona własnego kraju,

@qlimax3: I to bardzo źle świadczy o tym co nas czeka, bo jego frustracja to odbicie faktycznego stanu na froncie. Mają w dupie już tą wojne i ich morale leżą i nie wstają, to może oznaczać tylko to że widzimy się okopie za rok dwa.
  • Odpowiedz
@qlimax3: A powiedz mi, co te kilka milionów urzędnika zrobi w sytuacji, gdzie ich kraj walczy z rosją, wspieraną przez koree i chiny?
Kupią za to b--ń? Gdzie? xD
I sugerujesz, że pomoc rozkradają, to podaj taki dowód, bo wiem że na Ukrainie działa cały sztab ludzi z agencji zachodnich państw, które monitorują pomoc.
  • Odpowiedz
  • 0
I sugerujesz, że pomoc rozkradają, to podaj taki dowód, bo wiem że na Ukrainie działa cały sztab ludzi z agencji zachodnich państw, które monitorują pomoc.

@KIaudiuszeq: o c--j ci człowieku chodzi. O czym ty w ogóle piszesz? I po co kłamiesz?
  • Odpowiedz
wczoraj trafiłem na wpis Ukraińskiej dziennikarki o majątkach ich urzędników w Europie. To co aktualnie się dzieje, to gromadzenia majątków na wojnie i w ostateczności zostawienie kraju na pastwę Rosji.

A oni będą żyli w Europie z milionami, jak nie miliardami na kontach.

@qlimax3: Ale co to ma do rzeczy? To jest wina prezydenta czy co?
  • Odpowiedz