Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +13
Nie mam juz pojęcia co robić...
Ja 29lv, spotykam się z jedna dziewczyna 7/10 (23lv, studiuje) od prawie roku, ogólnie jest spoko, widzimy się raz może dwa razy na tydzień zawsze u mnie. Posprząta cale mieszkanie, pójdzie do sklepu i ugotuje, nie zrzędzi o jakies wychodzenie na miasto czy do klubów, przywiezie dla mnie słoiki od mamy żebym mial jakiś zapas obiadów domowych jak mi się nie chce gotować. Jak nie mialem
Ja 29lv, spotykam się z jedna dziewczyna 7/10 (23lv, studiuje) od prawie roku, ogólnie jest spoko, widzimy się raz może dwa razy na tydzień zawsze u mnie. Posprząta cale mieszkanie, pójdzie do sklepu i ugotuje, nie zrzędzi o jakies wychodzenie na miasto czy do klubów, przywiezie dla mnie słoiki od mamy żebym mial jakiś zapas obiadów domowych jak mi się nie chce gotować. Jak nie mialem
BornToDie69 +14
Takie przemyślenia na dziś:
Według mnie to czy myjemy się rano czy wieczorem, wynosimy z domu i każdy zawsze broni swojego.
Jedni co kąpią się rano: Twierdzą, że jak się wykąpią przed snem, to potem się spocą i rano są znowu brudni. Wg mnie śpią cały czas w brudnej pościeli i przez to koło się zatacza.
Drudzy myją się wieczorem: Kładziesz się czysty i przez to śpisz cały czas w czystej pościeli. Rano nie
Według mnie to czy myjemy się rano czy wieczorem, wynosimy z domu i każdy zawsze broni swojego.
Jedni co kąpią się rano: Twierdzą, że jak się wykąpią przed snem, to potem się spocą i rano są znowu brudni. Wg mnie śpią cały czas w brudnej pościeli i przez to koło się zatacza.
Drudzy myją się wieczorem: Kładziesz się czysty i przez to śpisz cały czas w czystej pościeli. Rano nie
Kiedy się myjesz?
- Wieczorem 73.0% (1126)
- Rano 27.0% (416)
- dwie rozprawiające o programowaniu w PHP
- jedną o wierze, a dokładniej Pismo Święte
Spędzę tam prawie rok, mam nadzieję, że mi tam pomogą. Walczcie.
#wiara #alkoholizm #odwyk
Mi ożenek nie grozi, ale nawet bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W siebie uwierz, w to że tę CHOROBĘ pokonasz. TY, a nie jakieś pierdoły.
podobna składnia do PHP, ale użyteczność o wiele większa. jak ogarniesz podstawy to obczaj TypeScript (pomaga ogarnąć p--------k typowy dla JS)
Jak mają cię za coś wyrzucić, to już chociaż weź poszukaj romepera extreme albo innego Chateau de Naturat
@zyje_zyciem: najkrótszy żart w IT: programista php ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powodzenia Miras!
Tylko nie zaczynaj Biblii od początku, bo zaraz trafisz na genealogie i nieistotne dla Ciebie zasady obowiązujące kapłanów. Zacznij czytać od dowolnej Ewangelii (albo wszystkie 4 jeśli masz ochotę, bo wiadomo, że czterech świadków to cztery odrobinę odmienne spojrzenia, które się uzupełniają).
@zyje_zyciem: zazwyczaj po przeczytaniu bibli ludzie stają się ateistami xD