Aktywne Wpisy

wfyokyga +698
Dzień dobry, coś się popsuło i nie mogłem dodawać czołgów. Bana dostałem za wpis cytuje bez wulgaryzmów "Wuje usuneli mi wpis z tekstem bajo jajo, nie mam siły do tej urwy". Przy najmniej to jest w naruszeniach usunięte, jako naruszenie regulaminu i nieodpowiednie treści. Na starym wypok, klikałeś informacje o banie i cie odsyłało za co konkretnie. Teraz trzeba się chyba domyślać ALE ale, nie wykluczam masowego zgłaszania przez onuce, podobne teksty
źródło: 3YfcbKA
Pobierz
Madziol127 +16
Przeczytałam cały raport udostępniony przez ITIA i moje przemyślenia:
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
źródło: Iga_Swiatek_-_Billie_Jean_King_Cup_Finals_2024_-_Day_3-DSC_4099_xgaplus
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Jakby Ukraińcy zaatakowali w 2023 roku obwód kurski tymi siłami którymi rozbili się o umocnienia Zaporoża to raczej by była obecne zupełnie inna sytuacja na froncie. Natomiast zaatakowali dokładnie tam gdzie Rosjanie się tego spodziewali
@Thorrand: a pamiętasz jak wódz rozsądnie konserwstywnego świata zarządził odbicie tych nic nie znaczących ziem do pierwszego października?
Co mnie to obchodzi? Nie interesuję się propagandą rosyjską ani ukraińską, więc niech Putin I Zełeński p------ą sobie co tam chcą ;) Tyle samo mnie to obchodzi co pierodlenie Tuska i Kaczora :D
@slapdash: Podeślij link do jakiegoś oficjalnego rozkazu o takiej treści, bo chyba nie wierzysz informacjom od ukraińskiego wywiadu, prawda? xDD
@Thorrand: może powiesz z czego jesteś taki zadowolony? że odwieczny wróg grożący nam wojną nuklearną i napuszczający na nas islamistów zbliża się do naszych granic?
To nie jest radość, lecz rozpacz :)
I nad Twoją postawą również należy załamać ręce. Bo nawet jeśli bym się cieszył (lub nie) to co to zmienia?
Mają znaczenie. Ale tutaj uznaję, że dyskutuję... przebywam z ludźmi, którzy w prymitywny sposób nie dają się manipulować.
@Thorrand których do tej pory nie przedstawileś
Komentarz usunięty przez moderatora