Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thorrand: Jak tutaj notorycznie lądowały fejki z przerobionymi znakami w photoshopie xD. Na jakiegoś wysropka traciłem czas tłumacząc mu, że Ukraińcy zdobyli Lubimówkę tuż przy granicy, a nie te 50km dalej. Wykopowe fajniactwo zdobyło kilkukrotnie Koroniewo, do którego finalnie Ukraińcy nawet nie weszli i tak dalej. A potem i tak taki @bombastick przyjdzie i odwali fikołka, że wszedłem pod kamień, mimo że od pierwszego dnia tej operacji komentowałem ukraińskie
  • Odpowiedz
@KarmelkowyZubr:
Jakby Ukraińcy zaatakowali w 2023 roku obwód kurski tymi siłami którymi rozbili się o umocnienia Zaporoża to raczej by była obecne zupełnie inna sytuacja na froncie. Natomiast zaatakowali dokładnie tam gdzie Rosjanie się tego spodziewali
  • Odpowiedz
@Fennrir: O albo, czekałem na tą kontrofensywę, ale tak czekałem, czekałem, czekałem, śledziłem mapy, jak zobaczyłem jakie linie RU zdążyło zrobić, to już wiedziałem że to się nie uda. To wyglądało dosłownie jakby czekali aż oni się ufortyfikują i dopiero wtedy ruszyli ( _)
  • Odpowiedz
  • 3
@slapdash:

Co mnie to obchodzi? Nie interesuję się propagandą rosyjską ani ukraińską, więc niech Putin I Zełeński p------ą sobie co tam chcą ;) Tyle samo mnie to obchodzi co pierodlenie Tuska i Kaczora :D
  • Odpowiedz
a pamiętasz jak wódz rozsądnie konserwstywnego świata zarządził odbicie tych nic nie znaczących ziem do pierwszego października?

@slapdash: Podeślij link do jakiegoś oficjalnego rozkazu o takiej treści, bo chyba nie wierzysz informacjom od ukraińskiego wywiadu, prawda? xDD
  • Odpowiedz
  • 0
@memento_mori:

To nie jest radość, lecz rozpacz :)
I nad Twoją postawą również należy załamać ręce. Bo nawet jeśli bym się cieszył (lub nie) to co to zmienia?
  • Odpowiedz