Aktywne Wpisy

zielonzielon +41
#mecz
Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.
Grande Inter, pisze to jako fan Juve
Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.
Grande Inter, pisze to jako fan Juve

#ajemge1 Współczuje temu ojcu koniary. Chłop lata spędził w książkach żeby zostać prawnikiem a córeczka mu s---------a opinie w 3h xD

Jeszcze tylko ściągnąć pranie sprzed 4 dni z suszarki bo się stara pościel pierze ehhh
A później muszę iść do sklepu
Wiecie? Mamy 17.10. Mój budżet na każdy dzień listopada, aż do (8)10.11 wynosi 30 zł. Ciężko to spiąć. Na dziś zostało mi tylko 7 złotych, a od 3 dni nigdzie nie wychodziłem i nic nie wydałem ehhhh. Dziś idę do Biedronki po jakieś zakupy. Pewnie znowu lekko na jedzenie pójdzie że 150-180 zł.
źródło: 1000000894
PobierzStara ci robi pranie, ale wyliczasz standalone ile wydajesz na żarcie. I jeszcze sie zalisz
masz kilogram kurczaka i zostaje dycha na przykład
liczyłem za ile da się dość komfortowo przeżyć to na jedzenie około 500 miesięcznie starczy a sprawdzałem to na sobie
@razem jak się nie umie kryzysowo zarządzać pieniędzmi to rzeczywiście grosze
kurczaka w sosie śmietanowym możesz zrobić za mniej niż 10zł na dwa dni
(500g kurczaka, przyprawy, makaron, śmietana)
to samo ze spaget ale tam będzie jeszcze taniej
ja akurat mam bliżej do Berlina niż w*rszawy więc raczej nie wschód