Wpis z mikrobloga

Naprawde myślicie, że #budda dostanie zawiasy lub 2 lata i opaskę na nogę i się z tego wywinie?
Nie dajcie się zwieść temu, że jest tylko youtuberem z prymitywną facjatą.

Prowadzenie grupy przestępczej, która okrada skarb państwa wyłudzając pieniądze z podatków, wywożenie kasy za granicę i pranie pieniędzy, wyłudzanie odszkodowań...
To typowa działalność grup zorganizowanych, dodatkowo jest osobą publiczną która może być użyta jako przykład i jeśli mielibyśmy postawić sprawę jasno ale skrajnie - albo niewinny, albo 25 lat odsiadki, to jestem bliżej tego drugiego biegunu ;)

Dowiemy się pewnie nie prędzej niż za kilkanaście/dziesiąt miesięcy gdy wyrok zapadnie.
Ale poczekajmy ;)
A ja zawołam.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@b0dyload no ciekawe. Prawdopodobnie nie ma za dużo schowane na czarną godzinę. Ponad 70 baniek zablokowali na kontach, nikt kto przewiduje wtopę nie trzyma 70 milionów na koncie. Sporo go będzie też spokój w więzieniu kosztował, proces i tak dalej. Jeśli Grażynka się w----i to może go zostawić z niczym. Jak na moje, to Prawdopodobnie wyjdzie i może będzie miał ze 3 banki i spalony wszędzie będzie. To na dobre życie
  • Odpowiedz