#hotelparadise Co do tej nutelli. Karol kulturalnie zapytał: "podacie jak się obsłużycie", a ona mu przytaknęła. A później pali głupa, że to było pod nosem i nie słyszała i podaje komuś innemu. Chamska manipulatorka z nizin społecznych grająca na czyichś emocjach. I mstliwa. No ale "rozruszała" hotel.
@steamy_capybara_bath: Nie przypisuj mi aż takiego "oddania" to po pierwsze. Po drugiej niektórzy mężczyźni zapominają że mają dwie rączki i równie dobrze sami mogą po coś sięgnąć. Takie czekanie i potem odejście z fochem bo dziewczyna czegoś im przy stole nie podała wygląda słabo.
@bas_sko: Bo nie otwiera się 5 słoików / kartonów mleka / czegokolwiek na raz, tylko kończy się jedno i zaczyna następne? o.O
Jak was wychowali w domu?
Zresztą nie wiem, o co ta dyskusja, to było przecież jasne, że Ola celowo zwlekała i podśmiechiwała się pod nosem, żeby go sprowokować. Jeśli jej kibicujecie, to przynajmniej nie wmawiajcie samym sobie, że ona jest jakimś uosobieniem cnot, Łucją II xD
@steamy_capybara_bath: Przecież była nowa że to nie jedyny słoik. Czy ty masz do mnie jakiś problem w związku z Olką? Doceniam w niej dymogenność bo dziewczyna bardzo dobrze odnalazła się w tym formacie.
@steamy_capybara_bath: pięciu ? Co najwyżej drugi xD Przyjrzyj się ile było tego kremu w słoiku i ilu chętnych, żeby zjeść. P------------z się dla samego p-------------a ? xDD
Pozwólcie, że zaadresuję was jednocześnie, psychofanki Oli, bo skoro i tak muszę się powtarzać, to przynajmniej jeden raz:
Ola celowo zwlekała i podśmiechiwała się pod nosem, żeby go sprowokować. Jeśli jej kibicujecie, to przynajmniej nie wmawiajcie samym sobie, że ona jest jakimś uosobieniem cnot, Łucją II xD
Pierwsza Wigilia bez Taty minęła. Zmarł w listopadzie równo 3 miesiące po diagnozie. Mirki i Mirabelki spędzajcie czas z rodzicami bo nigdy nie wiadomo. Mój tata nie dożył nawet 60. #feels #rodzina
Komentarz usunięty przez autora
@Dewasta Załosne to było zachowanie tej chamskiej dziewczyny. I jeszcze ten drwiący uśmieszek satysfakcji.
Celowo prowokowała Karola. Dziwię się, że się nie zorientowałaś jako jej oddana fanka.
Weź przestań tarzać się po dywanie, następne igrzyska olimpijskie w mentalnej gimnastyce dopiero za 4 lata :)
Jak was wychowali w domu?
Zresztą nie wiem, o co ta dyskusja, to było przecież jasne, że Ola celowo zwlekała i podśmiechiwała się pod nosem, żeby go sprowokować. Jeśli jej kibicujecie, to przynajmniej nie wmawiajcie samym sobie, że ona jest jakimś uosobieniem cnot, Łucją II xD
Czy ty masz do mnie jakiś problem w związku z Olką? Doceniam w niej dymogenność bo dziewczyna bardzo dobrze odnalazła się w tym formacie.
Pozwólcie, że zaadresuję was jednocześnie, psychofanki Oli, bo skoro i tak muszę się powtarzać, to przynajmniej jeden raz:
Ola celowo zwlekała i podśmiechiwała się pod nosem, żeby go sprowokować. Jeśli jej kibicujecie, to przynajmniej nie wmawiajcie samym sobie, że ona jest jakimś uosobieniem cnot, Łucją II xD
Miłego dnia.