Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +36
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XYZ91 +19
#famemma Jedno wam powiem. Ci influenserzy łącznie z tymi wardegami i Baxtonami to nowy poziom zeszmacenia się za kasę, kiedyś takimi określeniami były nazywane ulicznice, ale oni przebili to po stokroć bo te chociaż nie udają, a tu jeden robi film na drugiego w którym ujawnia jego chore fantazje, a ten musi mu za to podziękować do opinii publicznej chociaż pewnie ma ochotę mu wbić nos w głowę, żeby dalej istnieć i
1) jakieś ogólne porady, tipy, czego absolutnie nie robić, co można zrobić?
2) jak z #!$%@? tam na miejscu, sprzedają obcokrajowcom te ich słynne ciasteczka czy nie?
3) jakie jest najlepsze konto walutowe na taką wyprawę? wbk ma darmowe "od zawsze", może coś się zmieniło?
1) przygotuj sie ze 90% rodakow tutaj to cebula over 9000, serio, zebys nie byl zaskoczony :)
2) w kazdym wiekszy miescie masz koffishop, normalnie idziesz kulturalnie z dowodem osobistym i kupujesz co chcesz :)
3) ja mam walutowe w alior banku, place tylko 5 zl miesiecznie za karte i 5 zl za wyplate kasy w bankomacie
Ceny sa spoko, bardzo czesto sa promocje na piwo ze krata 24x 0,33litra za 9 euro, czyli poltora godziny pracy i masz piwo na caly tydzien, chleb od 0,70 do 1,50e, ja kupuje pyszna najtansza goude 850g za 4euro,
Amnesia to po prostu rodzaj ziola ktore mozna kupic w kofie. Jak wchodzisz do koffishopu to masz cale "menu" z roznymi rodzajami :) Wiec amnesii nie polecam, robi straszne sieke z mozgu i ogolnie wg mnie "niefajnie". Spoko, gdybys mial jakies pytania pisz smialo
2. W zależności od miasta albo wchodzisz do kofika albo nie. Zawsze jeszcze jest ulica. ;) Z ciastkami różnie.
3. Zawsze po przyjeździe tutaj założyć w ING. Jest darmowe. ;)
Rozmawiałem z nim telefonicznie itd. strona też wygląda ok, faktycznie do tych wszystkich rejestrów jest wpisany jak pisze na stronie... ale mimo wszystko boję się że to może być wyłudzenie danych osobowych. Co myślicie?