#hotelparadise ktoś niżej podpowiedział, że można Nosorożca znaleźć na fb. No to zajrzałam. I powiem Wam, że jak na osobę - ofiarę gnębienia w klasie - jak to się widzom sprzedała - to pannica ma zastanawiająco dużo lajków przy tych gimnazjalnych, czy licealnych fotkach. Po trzysta, czterysta... coś mi tu nie pasuje, ofiar bullyingu nie lajkuje się chyba tak intensywnie? A tu same loffcie i dodane wcale nie teraz a kilka lat temu.
@Mallisso: też mam okropny nos, ale na fb wstawia się tylko zdjęcia z korzystnej perspektywyi ktos kto mnie nie widzial nie powiedzialby ze taki mam. Aczkolwiek też mi się wydaje że z tym bullyingiem przesadza, może ktoś raz czy dwa jej to powiedział, wątpię żeby całe towarzystwo się uwzielo na dziewczynę tylko z powodu nosa :/
@Mallisso na tych zdjęciach to ona już miała zrobiony ten nos co ma na fb (2016) przecież widać, że to ten nowy mówiła, że miała 15 lat jak jej operacje zrobili
@naksu: @Shydow @agahej ale mi nie chodzi o nos a o ilość lajków! czy osoba gnębiona, poniżana, izolowana, może mieć aż tyle polubień i samych pozytywnych komentarzy? Nie jest to możliwe, powiem wprost: opowieść o poniżaniu jest dla mnie bajeczką pod publiczkę. Kolejnym kłamstwem obliczonym na efekt "biednej juleczki".
@Mallisso możliwe, ja byłam gnębiona w szkole i na fb mam 0 znajomych a o takiej ilości lajków i komentarzy „piękna, cudowna” to zawsze mogłam pomarzyć:( z resztą ja nawet nie chcę tych ludzi mieć w znajomych, nie chcę aby wiedzieli jak sobie radzę lub raczej nie radzę, ich czasami sprawdzam:/ no ale u Julki dużą rolę gra kasa i dobrze sytuowani rodzice tzw wiesz bananowa Julka taka nawet gdy jest
@naksu: to bardzo prawdopodobne, co piszesz o Nosorożcu. Jednak ilość polubień u niej nadal robi wrażenie, musiała/musi być bardzo bananowa i atrakcyjna towarzysko, że aż tyle osób jej kadziło. A jeśli chodzi o Ciebie - to jest takie przysłowie - najlepsza oliwa pochodzi z najmocniej ściskanych oliwek. Pozdrawiam :)
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
mówiła, że miała 15 lat jak jej operacje zrobili
no ale u Julki dużą rolę gra kasa i dobrze sytuowani rodzice tzw wiesz bananowa Julka taka nawet gdy jest