Siema Mirki! Dzisiaj do zgarnięcia myszka Logitech, idealna do gierków, biura czy scrollowania tagów. Wylosuję ją spośród pierwszych 100 plusujących ten wpis, więc warto kliknąć! Losowanie polega na tym, że z tych 100 osób wylosuję jedną osobę, której nie wyślę myszki. Powodzenia, niech wygra najlepszy!
Dobra, skoro przekroczyliście 100 plusów, zmieniam zasady! Bardzo mi z tego powodu K---a nie przykro.Wiekszosci stąd na pewno nie stać na kupno myszki komputerowej, więc róbcie z siebie ofiary. Zresztą, za darmo to nie te czasy! Dzięki za udział, a jak ktoś ma z tego powodu ból d--y, to mogę wysłać powietrze w kopercie. Wracajcie do życia!"**Jutro pobudka przed 6 :)))
Siema Mirki! Dzisiaj do zgarnięcia myszka Logitech, idealna do gierków, biura czy scrollowania tagów. Wylosuję ją spośród pierwszych 100 plusujących ten wpis, więc warto kliknąć! Losowanie polega na tym, że z tych 100 osób wylosuję jedną osobę, której nie wyślę myszki. Powodzenia, niech wygra najlepszy!
@Kowalek98: A losowania osoby, której wyślesz myszkę dokonasz spośród jakiego grona? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kowalek98: poprosze, mam nadzieje że chociaż czyste