Wpis z mikrobloga

#hotelparadise w tym wszystkim i na mopa można spojrzeć trochę innym okiem.On nawet gdzieś tam chyba pisał,że co do Julki,to żebyśmy jeszcze trochę poczekali z opiniami...XD
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@Menow: wydaje mi się,że coś było,że jak go jechali za to jaki jest dla Julki,to pisał,że z Julką wcale nie jest tak,jak wszyscy myślą i żeby poczekać.Coś w tym stylu gdzieś mi się rzuciło w oczy.
  • Odpowiedz
@bubba222: ja myślę że jak Majka zostanie jakimś cudem to kulfonicy może popalić styki i kto wie czy nie czeka nas jeszcze jakaś gruba akcja przez którą wszyscy się od niej odwrócą 🤔
  • Odpowiedz
@bubba222: nawet jak wychodzą z niej teraz różne robaki to nie zmienia faktu, ze mop jaki jest widział i osobiście nie widzę powodu żeby zmieniać o nim zdanie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@bubba222: może do niego obrabiała doopę innym, a potem widział, jak im słodzi i ćwierka, zwłaszcza przy kartkach i Anastazji, dodał dwa do dwóch i jak nic mu wyszło, że z nim tak samo, stąd ten wku…w przy rei i thebillu,
  • Odpowiedz
@bubba222 nie dodaje nic od bodajże 5 dni.
Tylko ktoś napisał że jest dupkiem,a jeden koleś napisał że nic się już nie zmieni bo ma 30 lat i nigdy nie zacznie kumać
  • Odpowiedz