Aktywne Wpisy
wazogrodowy +3
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Hellicon +22
W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się po weekendzie, a tu brak memów i jazdy po temacie. Te wszystkie Mirabelki z tekstami 'nie wiesz, nie oceniaj, pewnie ufo ją porwało' zasługują na roast. O klasycznym 'rodzina prosi o niezadawanie pytań' to już nawet szkoda gadać.
#famemma
@warkocz_bereniki: oni wygrali te galę w momencie w którym clout ogłosiło przełożenie swojej. A jeśli dali się im jeszcze dzięki temu kupić to już w ogóle tam szampan pity litrami i wiadomo kto gra na tamburynie i co tam się jeszcze dzieje.
Plus ta karta wcale jakoś droga zapewne nie jest więc pewnie nawet nie wyjdą
Fame MMA musi wyłożyć pieniądze na kartę, która może się nie sprzedać. Nie osłabili znacznie tym konkurencji. Po prostu zmusili ich do przeniesienia gali.
Clout MMA ma pieniądze na zorganizowanie gali a teraz nie zaryzykowali tym, że jej nie sprzedadzą.
Mniej obrażeń IMO i tak Clout poniósł.
@warkocz_bereniki: jeśli na tym nie stracą albo wyjdą na mały minus to w dalszej perspektywie jest do dla nich na plus.
kolejna gala jak friday arena która wygląda jakby chcieli już dokończyć kontrakty