Aktywne Wpisy
slawomirus +872
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
#podroze #morze #ciekawostki
Też macie znajomych (Polaków), którzy nigdy nie byli nad polskim morzem? Ja mam aż 3, z tego 2 deklaruje, że nigdy nie pojedzie bo widzieli na yt czy zdjęciach i im się nie podobało xD. Co ciekawej, oni regularnie jeżdżą na wakacje za granico, to nie są piwniczaki.
Polskie morze jest jakie jest - bywa kiepska pogoda, gastronomie p----------o, Janusze zabarykadowani w parawanach
Też macie znajomych (Polaków), którzy nigdy nie byli nad polskim morzem? Ja mam aż 3, z tego 2 deklaruje, że nigdy nie pojedzie bo widzieli na yt czy zdjęciach i im się nie podobało xD. Co ciekawej, oni regularnie jeżdżą na wakacje za granico, to nie są piwniczaki.
Polskie morze jest jakie jest - bywa kiepska pogoda, gastronomie p----------o, Janusze zabarykadowani w parawanach
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link