Wpis z mikrobloga

#famemma Pisałam tu dosłownie wczoraj, że uważam że za banem nitro na YT stoi Boxdel. Teraz "zostaje usunięty" kanał Mandzia, Mandzio twierdzi że został usunięty przez support YT, nikt nic nie zhackował. Mam nadzieję, że cocainowy Michał się w przypływie dopaminy do tego przyzna bo k---a brzmi 100% jak on.
klaudia-mazurek00 - #famemma Pisałam tu dosłownie wczoraj, że uważam że za banem nitr...

źródło: IMG_20240918_002754

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@klaudia-mazurek00: Poza upublicznieniem skryptu Boxdela Mandzio bardzo dobrze opisał relacje małoletnich dziewczyn z Boxdelem.
Że to była jednostronna relacja zafascynowanch nastolatek swoim idolem, który stawiał się dużo wyżej i to wykorzystywał.
Narracja, że dziewczyny z nim tak żartowały jest w tym kontekście bezsensowna, bo mówimy o dziewczynkach w wieku 13-14 lat. W tym wieku dziewczyny zakochują się i różnych ludziach i są w stanie zrobić bardzo dużo głupot, żeby się
  • Odpowiedz
@blasuu: Bo to jest ten case co w przypadku obrony Chica - "same pchały mi się na bolca."
Tylko po w prawie definiuje się małoletnich - bo zakłada się, że te osoby pomgą postępować nieracjonalnie i to DOROSŁY bierze odpowiedzialność za relacje między nimi.

Przykład z prawa cywilnego: 10-latek zabiera matce pieniądze i kupuje sobie IPhone w sklepie, matka widzi, że dzieciak ma nowy telefon, dowiaduje się skąd go ma,
  • Odpowiedz