Aktywne Wpisy

ChamskoCytuje +101
Byłem wczoraj u znajomej która ma dwa koty. Siedzimy sobie w salonie, pijemy kawkę, a ja kątem oka widzę jak jeden pchlarz wskakuje na blat w kuchni i sobie obwą#!$%@? produkty tam zostawione XD Zwróciłem jej uwagę, ale powiedziała że jest ciekawski i zaraz sam zejdzie. No ok, ale 20min wcześniej grzebał w swoich gównach w kuwecie, a nie widziałem żeby po tym szedł pod prysznic umyć łapy XD Zrobiła potem jakieś

luxkms78 +60

Ej ja naprawdę nie rozumiem dlaczego prawicowcy tak bardzo nie lubią muzułmanów.
Przecież tacy islamscy fundamentaliści to w sumie taka skrajna prawica.
No bo spójrzmy na wspólne cechy obu grup:
1. Promowanie archetypu, silnego, agresywnego mężczyzny, który obroni rodzinę (a nie jakieś tam cioty w rurkach).
2. Religijność i wiara w ideały za które warto walczyć, a nie tylko żreć i żyć.
3. Mężczyzna i kobieta pełnią odpowiednie role w rodzinie, nadane im przez Boga, naturę i tradycję.
4. Posiadanie broni palnej i nauka posługiwania się nią.
5. Zero tolerancji dla pedałów i innych zboczeńców, także dla feminazistek.
6. Popieranie samosądów.
7. Demokracja - nie.
Itp.
Chociaż co do punktu pierwszego mam trochę wątpliwości bo wielu muslimów to naprawdę twarde i groźne skurczybyki, a polska prawicowa husaria no coż...xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kraker245: Bo nie są chrześcijanami, wpolityce.pl już opublikowała kiedyś artykuł, że lepiej posłać dziecko do szkoły muzułmańskiej niż typowej, bo tam uczą genderyzmu, homoseksualizmu i seksu.
Przecież domaganie się dostępu do broni by bronić się przed napastnikiem stawia osobę używającą obrony koniecznej w roli prokuratora, sędziego i kata. Samosąd.
Analogicznie można przytoczyć mnóstwo wypowiedzi prawicowców dot. np. pedofilów - "jakbym dorwał takiego, to bym go zabił" itp. itd.
W Rosji zresztą niejaki Tasak wciela te idee w życie
@Sicamber:
w wieku powyżej 44 roku życia – na 100 mężczyzn przypadają 123 kobiety;
@grzegorz-zielinski: Komentarze wykopków traktować jako oficjalne stanowisko prawicy...
obrona własna NIE JEST SAMOSĄDEM. Samosąd by był, jakby ktoś mnie zaatakował, a ja bym się zemścił po kilku dniach. Poza tym i tak sąd musi stwierdzić, czy obrona konieczna nie została przekroczona.