Aktywne Wpisy

jmuhha +17
Może mi ktoś powiedzieć jak mam tu zejść? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
w domu czekają na mnie T R Z Y dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
w domu czekają na mnie T R Z Y dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000011080
Pobierz
GlenGlen12 +121
Pracuję w biurze obok kołchozu, zajmuje się tam rozliczeniami i fakturowaniem dokumentów od klientów - ogólnie tym podobnym gównem.
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
źródło: robpill
Pobierz

Kisnę. Zamienili wegana z mięsożercę za pomocą jednego z najpodlejszych wyrobów mięsnych na świecie xD (wiem, że to fejk, ale mem się klika)
Rozumiem jeszcze jakby jarali się jakimś grillem czy stekiem ale już lepiej być weganem niż jarac się jedzeniem tego zmielonego syfu, które jest smaczne (jest, sam to żrę jak świnia) tylko dlatego, bo jest tam dużo tłuszczu i cukru.
#jedzenie
No właśnie, ciekawe jakimi kryteriami posługują się dzieci przy wyborze posiłku :P
No to już inna kwestia. Bo według mnie jak ktoś zaprowadza swoje małe dzieci do mcdonalda a potem twierdzi, że jest lepszym rodzicem niż ci co wciskają dietę wegańską dzieciom, to też śmieszne.