Wpis z mikrobloga

Co tu się na mikro od rana odwala to ja nie ogarniam.

Cały wykop zayebany postami o jakiejś Izie z piramidy finansowej. Niby śmieszki heheszki ale tak naprawdę tłum wykopków śledzi jakąś typiarę na Insta (tym samym potężnie nabijając jej zasięgi) i komentują każdy wpis i rolkę.

A tu zjadłą nuggetsa! A tu się coli napiła! A tu ma zwykły chleb! A tu smutną minę! A tu szarym papierem podtarła!

Moim zdaniem te heheszki dawno przerodziły się w żenadę podchodzącą pod stalking.

Stop making stupid people famous, pamiętacie? Na pewno Wasz wkład w jej statsy na insta w tym pomaga.

#frajerzyzmlm #bekazpodludzi #izadamczyk
ATAT-2 - Co tu się na mikro od rana odwala to ja nie ogarniam. 

Cały wykop zayebany ...

źródło: Screenshot 2024-09-11 at 16.38.17

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na pewno Wasz wkład w jej statsy na insta w tym pomaga.

@ATAT-2: Ona zarabia na naciąganiu ludzi do piramidy. Nawet jak wykop jej nabije 10 milionów wyświetleń na story to ona g---o z tego zarobi
  • Odpowiedz
  • 2
@emilio-cosso: @gymw8nhnzd @Salomonthekrol jprd się czepiacie słówek. Nazywajcie sobie to jak chcecie ale spuszczanie sie nad każdą rolką i komentowanie śniadania czy wyglądu normalne nie jest

Ona zarabia na naciąganiu ludzi do piramidy. Nawet jak wykop jej nabije 10 milionów wyświetleń na story to ona g---o z tego zarobi

@Nusantara: No właśnie nie do końca. Wyświetlenia (nawet te wykopowe) generują kolejne wyświetlenia i zasięgi tak więc
  • Odpowiedz
@ATAT-2: zablokuj tag i po sprawie xd imo właśnie im więcej wykopki n----------ą tym lepiej
zasięgi jej g---o dadzą, a jak więcej osób w necie zobaczy bekę z mlm to może zatrzęsie całym scamem
mam tylko nadzieję, że ta typiarka magika nie odstawi
  • Odpowiedz
  • 0
ludzi ktorzy sprzedaja garnki po 20k emerytom tez ci ich szkoda?

@Pawel993: zacytujesz gdzie piszę że mi szkoda typiary któ®a oszukuje ludzi?

i dlatego ma mi jej być żal

@D50000FFCD01: jw, czytanie ze zrozumieniem się kłania
  • Odpowiedz
stalking wpisów na social mediach, wstawaj zesrales się

@gymw8nhnzd: osobiście tag dostarcza mi wielu wrażeń i sam się tam udzielam ale szukanie po doniczkach kodu QR żeby dowiedzieć się gdzie zjadła śniadanie wg mnie już do końca normalne nie jest
  • Odpowiedz
@ATAT-2
Stalking to przeglądanie czyich wiadomości na publicznie dostępnej platformie do której dostęp ma kilkaset milionów ludzi, dobrze rozumiem? XD
  • Odpowiedz