Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
wfyokyga +15
Dobranoc
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Mam nawet upatrzony model, który mieści się w moim budżecie i ma ogólnie (patrząc na stosunek ceny do jakości) bardzo dobre opinie: AKG K240 Studio.
Zastanawia mnie jednak jedna rzecz: czy one są bardzo głośne dla otoczenia? Nie mam bowiem problemu z tym, że dźwięk z otoczenia będzie do mnie trafiał (lepiej wiedzieć, co się dzieje w domu, poza tym nie używam phase shiftera, a jak nagrywam gitarę, to w programie komputerowym bezpośrednio z UX2). Co innego, kiedy np. będę sobie chciał w nich pograć, a w międzyczasie żona będzie sobie coś dłubać w pokoju na telefonie. Brzęczenie strun i tak jest dla niej słyszalne, pytanie brzmi więc: czy dźwięk z tych słuchawek mocno hałasuje w pokoju, czy raczej stanowi tło dla wspomnianych strun?
Z góry dzięki! Co do modelu słuchawek - jeżeli macie inne propozycje, to chętnie przeanalizuję, aczkolwiek nie ukrywam, że ciągnie mnie do tych AKG.
#sluchawki #audio #kiciochpyta
Jak bedziesz sam w jakims pokoju i przymkniesz drzwi - nie bedzie nic slyszec