Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki, chciałbym zainstalować sobie Starlinka, ale nie jestem pewien co do abonamentu. Słyszałem, że jest opcja abonamentu 60 EUR/miesiąc, na całą Europę. Czy ktoś może korzystał i może podpowiedzieć jak z tego skorzystać? Aktualna cena w Polsce to 335 PLN/miesiąc. #starlink #internetmobilny #internet
marcopolo88 - Cześć Mirki, chciałbym zainstalować sobie Starlinka, ale nie jestem pew...

źródło: temp_file5251196960636590962

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marcopolo88: Osobiście pierwsze słyszę o czymś takim. W różnych krajach są różne ceny usługi. Ja płacę 40eur miesięcznie w Grecji. Cena uzależniona jest od adresu jaki wskazujesz i nie da się powiedzmy wskazać Grecji a korzystać w Polsce jeśli coś takiego ci zaświtało w głowie.
Mówię o tym abonamencie stacjonarnym a nie powiedzmy dla kamperow bo ten jest dużo droższy generalnie
  • Odpowiedz
@marcopolo88: kupiłem nową antente na allegro (pewnie była kupiona w markecie w niemczech) aktywowałem na fiński adres będąc w finlandii i mam mobilny za 59e. Drugi miesiąc mam za free (taka promocja). Sam możesz podać adres jaki chcesz, problemem może być telefon z tego kraju (jak wybrałem finlandie to przyjmuje tylko nr tel fiński)
  • Odpowiedz