Wpis z mikrobloga

A twoim idolem 7 lat temu przy załozeniu konta był pewnie Kali Ganja Mafia? HATFU!

@SprawyPrywatneTucznika: nie ale jesteś chyba jedyną osobą co od buta trafiła z tym skąd ta nazwę wziąłem. Reszta uważała, że jestem smakoszem w----y i haza xd

Co z tego k---a, ze mam 4 dni ? Co ty jesteś jak te p---y z fame co tazego na starcie skreslali
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Ja ziomka nie skreślałbym od razu, w porównaniu do tego co ci spamerzy wrzucają chłop ma sensowną historię wpisów. Sam mam konto na wykopie 7 lat ale da się po nim dojść do moich prawdziwych danych dlatego założyłem to konto xd
  • Odpowiedz
@SprawyPrywatneTucznika: ale jednak o niej piszesz. A to czy tutaj napisałeś prawdę czy nie to wiesz tylko ty ¯\(ツ)/¯
@vencik1 nie przeglądam co ludzie tutaj piszą więc nie wiem czy jest sensowne czy nie. Chodzi mi tylko o fakt, że może chłop miał konto ale się nie udzielał bo dzięki temu masz dostęp do czarnej i nie ma tylu reklam.
  • Odpowiedz
że ty się nie wgłębiasz,

@vencik1: bo nie będę przeglądał czyjegoś profilu bo ma odmienne zdanie od mojego. Ja tu przychodzę cisnąć bekę z youtuberów ale z drugiej strony mam w------e w ich życie jeśli nie ma z tego afery. Nie interesuje mnie, że natan zjadł dzisiaj na obiad gołąbki a jedynie co tam znów za farmazony wymyślił i jak druga strona na to zareaguje. Dorośniesz, pójdziesz do pracy i
  • Odpowiedz
Nie chce mi się nawet ciebie obrażać bo jest mi ciebie najzwyczajniej szkoda.

@vencik1: spoko. ulżyło ci? xd

Nie poświęcisz 5 minut na zweryfikowanie czegoś bo jesteś typowym piwniczakiem który lubi sobie p---------ć i wyrzucić z siebie frustracje
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Szkoda, że nie ma licznika godzin na wykopie bo aż ciekaw jestem ile tu spędziłeś xd, śmieszny jesteś dziadek i jak o krypto mówisz to nie zapomnij jakiegoś kursu sprzedać czy innego mlm'a. Bardzo ładnie sobie wszystko cytujesz pod własną rozkminę, a potem racjonalizujesz, ale widać że kapie od ciebie takim starym piwniczakiem ;3 pozdro biznesmen dziadzia
  • Odpowiedz
jak o krypto mówisz to nie zapomnij jakiegoś kursu sprzedać czy innego mlm'a

@vencik1: mogę tobie sprzedać kurs jak nie być piwniczakiem co przegląda innym profile w poszukiwaniu haków a skupieniu się na korzystaniu z życia.

Im więcej piszesz o piwniczaku z nudnym życiem tym bardziej jestem przekonany, że taki właśnie jesteś. Wardęga kazał to wilk grzecznie robi. Tylko nie zapominaj, że wataha ma tylko jednego samca alfa i to
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Dziadza możesz iść spać wyrobiłeś już dzisiaj normę, przestałem cię traktować poważnie od momentu kiedy zacząłeś coś p-------ć o byciu dorosłym pójściu do pracy itd xD, traktujesz sobie ludzi z góry sprzed swojego komputerka a potem walisz do tego kapucyna. Racjonalizuj sobie to jak chcesz ale ja mam z ciebie po prostu pompkę xD
  • Odpowiedz
przestałem cię traktować poważnie od momentu kiedy zacząłeś coś p-------ć o byciu dorosłym pójściu do pracy itd xD

@vencik1: a ja ciebie nigdy nie traktowałem poważnie xd

traktujesz sobie ludzi z góry sprzed swojego komputerka a potem walisz do tego kapucyna.

@vencik1: nie prawda. jest pewna kobieta co mi pod biurkiem cały czas opierdziela pento.
  • Odpowiedz