Aktywne Wpisy
Kismeth +1025
Nie ma to jak wrócić na ten gównoportal po miesiącu bana za napisanie, że są dwie płcie i zobaczyć, że cenzuruje się teraz tutaj słowo 'p--o' xDDDDDDDDDDD
18 lat konto to jednak chyba za długo.
18 lat konto to jednak chyba za długo.
PogromcaPISu +16
Pytanie za 1000000 pkt. Jeżeli nie dopłata do kredytu to jaki inny pomysł/rozwiązanie?
Małżeństwo z dzieckiem które płaci aktualnie 3200 za mieszkanie chce mieć coś swojego.
Przecież wzrost ceny mieszkania o te 40 tys ich wali w sytuacji kiedy tyle zaoszczedzą xD
Ten program to dla nich zbawienie xD
Poproszę o realne pomysły i
Małżeństwo z dzieckiem które płaci aktualnie 3200 za mieszkanie chce mieć coś swojego.
Przecież wzrost ceny mieszkania o te 40 tys ich wali w sytuacji kiedy tyle zaoszczedzą xD
Ten program to dla nich zbawienie xD
Poproszę o realne pomysły i
bo skoro wardega dał drugą szansę boxdelowi jednocześnie mu obiecując, że jeśli będzie dobry i sie zmieni to on tą dziewczynę przekona zeby nie skladala zeznan to rozumiem, ze jakby boxdel faktycznie sie zmienił to wtedy ta trzecia dziewczyna by nie zglosila tego do prokuratury?
to liczyły się ofiary czy układy?
#czarnyorzel
@piotrbucek: A ona się p------------a do wardęgi. Dla mnie jej opinia jest ważniejsza niż opinia zwyrola w tej kwestii.
Ja nie twierdzę, że nie ma. Ja tylko mówię, że gdyby to normalnie zgłosili a nie zrobili z tego aferę na pół polski to byś o tym nie wiedział i tym bardziej nie