Wpis z mikrobloga

#famemma kiedy ta 3 dziewczyna z filmu wardęgi złożyła te zeznania, dopiero ostatnio? dlaczego nie podczas pandory?

bo skoro wardega dał drugą szansę boxdelowi jednocześnie mu obiecując, że jeśli będzie dobry i sie zmieni to on tą dziewczynę przekona zeby nie skladala zeznan to rozumiem, ze jakby boxdel faktycznie sie zmienił to wtedy ta trzecia dziewczyna by nie zglosila tego do prokuratury?

to liczyły się ofiary czy układy?

#czarnyorzel
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Co ty p--------z? XD Zwyrol się p-----------ł do Nitro, że ten leakował jej imię i miejsce zamieszkania przecież.

@piotrbucek: A ona się p------------a do wardęgi. Dla mnie jej opinia jest ważniejsza niż opinia zwyrola w tej kwestii.
Ja nie twierdzę, że nie ma. Ja tylko mówię, że gdyby to normalnie zgłosili a nie zrobili z tego aferę na pół polski to byś o tym nie wiedział i tym bardziej nie
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: ale tutaj nie ma komu wierzyć takie są fakty. Zwyrol mówił żeby nie mówić jej imienia i gdzie mieszka +wszytkie jej dane na jego filmach były blurowane albo wyciszane, a to Nitro miał w chuju podawał jej imię, nicki na platformach, Boxdel tak samo imię i miejsce zamieszkania XD Dla mnie to, że ma ofa to mnie to p------i. Ale to, że przeinacza fakty Nitrowi p------i jedno, a Wardędze
  • Odpowiedz
  • 0
@piotrbucek: masz prawo do swojej opinii i ja cię przekonywać nie mam zamiaru. Ja słyszałem tylko jak ona miała problem do zwyrola o to, że zleakował jej dane więc tego się będę trzymał.
  • Odpowiedz