Wpis z mikrobloga

#famemma

Słuchajcie wiem że to co napisze może zabrzmieć dziwnie i nieprawdopodobnie, ale jestem bardzo blisko zarządu Fame, nawet jeden z ich członków wsadzał mi rękę w dupę, ale ja nie o tym. Piszę do was bo czeka nas dziś pedarda, która nie tylko wyrwie wam palce ale rozjaśni wiele w kwestii połączeń pomiedzy Sok------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------_-------------------------------------------------.

Mam nadzieje że wszystko wam wyjaśniłęm. Nie szukancie mnie.
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach