Aktywne Wpisy
cohh +139
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +175
Jest to przecież bardzo niewygodne z tymi rozczapierzonymi palcami (chyba, że dotyczy to tylko ajfoniarzy).
Poniżej zdjęcie poglądowe z neta
#selfie #logikarozowychpaskow #kobiety #telefony
źródło: 14484706_1856792687881985_8576328271296270792_n
Pobierz@ascaris: Ogólnie zapytałem się oto kilku koleżanek kiedyś jak jeszcze chodziłem do szkoły i one mi powiedziały, że jak masz paznokcie takie to inaczej jest nie wygodnie telefon trzymać i ciężko zdjęcie zrobić.