Aktywne Wpisy
xeacaex +823
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
damianooo8 +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Piękny Roman z Dortmundu ma pewnie łatkę naiwniaka z kasą. I dwa naczelne żule postanowiły też go skubnąć na hajsy, bo co to ma być, że taki niepełnosprytny Mumin korzysta, a oni nie. Romcio się pokapował, że jest robiony wiadomo w co i postanowił urealnić cenę, a że wyszło iż to 1/3 pierwotnej ceny, którą ustalili, to cóż, tylko potwierdza, że próbowali go zrobić. Przecież wszyscy wiemy jak się zachowuje Gapa jak w jego okolicy pojawi się naiwniak z kasą. Ot cała historia.
@Mikkkoo: tam musiało być grubo. Ropuch ich na 100% oszukał na dobrowolnych obowiązkowych grillach, a pijaka jeszcze nie chcieli potem widzieć ani pokazywać mu gdzie mieszkają. Pewnie im się wydawało że Ropuch z jutuby to taka słodko pierdząca postać, a na żywo wyszła pijacka przemocowa kreatura.
@ArpeggiaVibration: Złośliwy alkoholik paranoik,oszust i hazardzista,ha tfu na ryj.
@darth_invader: tam było grubiej, bo raz, ze Skubiaki nie chciały korzystać z Klapka płatnych usług pośrednictwa, to zamieszkały w tej melinie po Twixach, co później Kiszonka Muminom pożenił i jakoś błyskiem uciekli, też nie korzystając z Kiszonki usług pośrednictwa. Nie pamiętam dokładnie co tam się wydarzyło, ale Kiszonka był święcie oburzony tym jakie to straty poniósł. Trza by wrócić do skrótów.
@pelt: się okaże, jak się Piękny Roman odpali, bo Klapek podprogowo szczuje na niego.