Wpis z mikrobloga

#kikiswiat Może się nie znam, ale ja najpierw bym sprawdził zbieżność całego podwozia tej przyczepy. Skoro ściana w kiblu się przesunęła od tego dzwonu to chyba od sprawdzenia geometrii wypadałoby zacząć, żeby w ogóle zobaczyć czy jest co naprawiać…. Poprawcie mnie jeśli się mylę (nie jestem takim ścisłym umysłem jak Kamil)
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jaitys: on zarabia na wyświetleniach z naprawy a nie ze zbieżności podwozia. Woli naprawiać i po naprawie powiedzieć że przyczepa na złom niż zrobić to odrazu i nie mieć czego nagrywać. Ale znając jego będzie jeździł taka że zła zbieżnością i tyle :p
  • Odpowiedz
  • 19
@Jaitys mit o tym że Kamil wszystko przemyślał i robi to dla kontentu powielany przez naiwniaków, prawda jest taka że jemu takie coś nigdy by do głowy nie wpadło, jak sprawdzanie geometrii, w najlepszym wypadku, przeczyta komentarz jakiegoś widzą i to sprawdzi, albo nie przeczyta i będzie dalej naprawiał, a za rok pojedzie z rodziną i przyczepą na wakacje, a to że się rozpadnie gdzieś po drodze, no trudno, wezmą wynajmą
  • Odpowiedz
@Miecz12: Głos rozsądku. Ten mityczny Kamil- youtuber, planista, analityk, reżyser. Człowiek robiący rzeczy tak głupie, że co poniektórzy uważają, że to musi być kreacja pod youtube. Youtuber, który chcąc coś opowiedzieć podczas zwiedzania, nawet nie będzie udawał wiedzy. Po prostu puści widzom asystenta google czytającego suchą wikipedie (ciekawe czy dzieci na ED też z googlem się uczą). Że o get up get up i pogodzie na podlasiu nie wspomnę. I
  • Odpowiedz