Wpis z mikrobloga

Jakie gry polecacie do ogrania na Anbernic RG35xx? Albo może w które wam osobiście grało się najlepiej? Wiem oczywiście, że na tym chodzi praktycznie wszystko ale ta ilość momentami wręcz przytłacza. Obejrzałem ostatnio filmik na kanale x-komu (poniżej) i złapałem się na tym że ja też miałem trochę tak jak tam jest opisane - rozpakowałem konsolkę, dwie godziny się nią bawiłem, sprawdziłem dziesiątki gier czy się odpalają, jak działają i w sumie tyle... konsola trafiła do szuflady. No i po obejrzeniu parę dni temu tego filmiku dałem jej jeszcze raz szansę ale teraz wybrałem konkretny tytuł - Advance Wars z GBA. No i mam już z 20 godzin rozegranych - MIÓD :).

Polećcie proszę właśnie jakieś gry dobre na takie półgodzinne posiedzenie - do nich konsolka nadaje się doskonale bo uruchamia się w sekundę.

#anbernic #nintendo
enzojabol - Jakie gry polecacie do ogrania na Anbernic RG35xx? Albo może w które wam ...
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enzojabol: Nie wiem jakie gry są preinstalowane ale jeśli to uciągnie gry do ery PS1 to na snes masz pokaźną kolekcję bijatyk SNK i Capcomu. Wiele ładnych platformówek na podstawie filmów i kreskówek. Dobre beatemupy z automatów. Można to znaleźć na youtube wpisując SNES SNK/Capcom/Beat em up/movie itp. Na PS1 polecam MGS
  • Odpowiedz