Jakie gry polecacie do ogrania na Anbernic RG35xx? Albo może w które wam osobiście grało się najlepiej? Wiem oczywiście, że na tym chodzi praktycznie wszystko ale ta ilość momentami wręcz przytłacza. Obejrzałem ostatnio filmik na kanale x-komu (poniżej) i złapałem się na tym że ja też miałem trochę tak jak tam jest opisane - rozpakowałem konsolkę, dwie godziny się nią bawiłem, sprawdziłem dziesiątki gier czy się odpalają, jak działają i w sumie tyle... konsola trafiła do szuflady. No i po obejrzeniu parę dni temu tego filmiku dałem jej jeszcze raz szansę ale teraz wybrałem konkretny tytuł - Advance Wars z GBA. No i mam już z 20 godzin rozegranych - MIÓD :).
Polećcie proszę właśnie jakieś gry dobre na takie półgodzinne posiedzenie - do nich konsolka nadaje się doskonale bo uruchamia się w sekundę.
@enzojabol: Nie wiem jakie gry są preinstalowane ale jeśli to uciągnie gry do ery PS1 to na snes masz pokaźną kolekcję bijatyk SNK i Capcomu. Wiele ładnych platformówek na podstawie filmów i kreskówek. Dobre beatemupy z automatów. Można to znaleźć na youtube wpisując SNES SNK/Capcom/Beat em up/movie itp. Na PS1 polecam MGS
@enzojabol: to polecam Yggdra Union, też na gba. Albo magiczny świat romhacków pokemonów np prism na gbc (mój ulubiony), albo pokemon outlaw, czy 4chanowe pokemon clover na gba
Polećcie proszę właśnie jakieś gry dobre na takie półgodzinne posiedzenie - do nich konsolka nadaje się doskonale bo uruchamia się w sekundę.
#anbernic #nintendo
@enzojabol: to polecam Yggdra Union, też na gba. Albo magiczny świat romhacków pokemonów np prism na gbc (mój ulubiony), albo pokemon outlaw, czy 4chanowe pokemon clover na gba