Wpis z mikrobloga

Siema nocniki! Ilu jest tu prawdziwych strażników nocnej zmiany takich bez tagów i plusujących wszystko? Policzymy?
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alkoJezus: eee gdybym nie miał pamięci złotej rybki i nie przeżył dwóch czyszczeń kont za bana powyżej 365 dni , a najlepiej jakbym miał jeszcze poprzednie konto, to dałbym Ci jakieś dowody tego jak było na nocnej.....zaś realnie, tak jak pamiętam to mogłeś rzucić czymkolwiek na nocnej i albo ktoś odpisał albo chociaż zaplusował. Kiedyś jak jakiś wpis nie dostał żadnej reakcji to ze wstydem usuwałeś owy po 10-20 minutach.
  • Odpowiedz
  • 1
@TruskawkaNaTorcie mordeczko, ja dobrze wiem jak kiedyś było. To konto ma krótki staż bo za nocną nieraz już wyłapałem perma. Sernik pulsował wszystko i ogólnie bajlando gadanie o wszystkim i totalnie o niczym

Najlepsze że jak miałeś doła czy problem i chciałeś serio pogadać to też zawsze się ktoś kto Cię wysłuchał lub wsparł miłym słowkiem

Nie lubię mowić "kurła kiedyś to było" bo to gadanie starych pierników lecz jeśli chodzi o wykop to muszę tak powiedzieć
  • Odpowiedz