Aktywne Wpisy
Anonek463 +858
Mam w pracy chłopa w wieku około 55 lat który posiada syna w wieku 16 lat. Ostatnio podczas rozmowy zaczął narzekać na swojego syna w wieku około 16 lat.
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
TavarishPiesov +224
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Hej Mirki,
Mamy grupkę znajomych (4-6 osób) i chcemy jechać na Silvretta Arena Ischgl / Samnaun w tym sezonie. Termin dowolny, najlepiej styczeń. Ogarniam na własną rękę zakwaterowania i wraz z cena przejazdu, ski passem oraz noclegiem to jest jakiś kosmos.
Wygląda na to, że korzystniej jest ogarnąć jakiś wyjazd zorganizowany "z biura", jadąc autokarem z innymi ludźmi.
Macie do polecenia jakieś strony/firmy które są sprawdzone?
Z góry dzięki
@Potfurr byłem 3 razy ze snowshow i ogólnie git, ale dużo zależy od wyjazdu i ludzi. Taksidi też git, te firmy często gęsto mają apartamenty obok siebie