#kononowicz Wyjaśniam KLAMSTWA NOWAKA Z DISCORDA ALE CZASEM I PRAWDE NAPISAŁ( ͡°͜ʖ͡°). 1. Nowak pozwał ,Storcha, jego naczelnego oraz całą spółkę Polska Press. Spółka ma swoją kancelarię wynajętą na stałe do spraw prawnych. Każdy z pozwanych dostał do tej sprawy po kilku adwokatów, np. storch trzech. Wszyscy ze sobą współpracują. Z Krakowa do Bilska daleko to wystarczy że jeden jest na sprawie a stenogramy trafiają do reszty.. Na najważniejszych rozprawach tam gdzie np. były zeznania świadków albo mowy końcowe zawsze byli główni adwokaci trzech pozwanych stron oraz ich asystenci. czyli w sumie 4 osoby ostatnio .Koszty sadowe będą więc wysokie, ale ostatnio na sprawie ktoś chciał je sztucznie zaniżać( ͡º͜ʖ͡º) 2. Adwokat Nowak skarżył się sądowi, że informacje ze sprawy wyciekają do internetu. No to już wiemy kto za te wycieki odpowiada a rozprawa i tak jest jawna od początku. 3. Pamiętacie jak rudy i jego czika czy tam inny wulkanizator pisali tu że L4 CO to fikcsja? tutaj rudy sam to potwierdza ale poniżej wyjaśnia że tak naprawdę było to rano nie chciało mu się wstać #patostreamy
@bezpravkano207: największym problemem ceo gównianego imperium nie jest nawet nietypowość. On po prostu jest kretynem, nietypowość go tylko pcha w odmęty szaleństwa ( ͡°͜ʖ͡°)
@Bigticket: Pamiętam jak jeszcze z dobry rok temu (może dwa) wysuwając taką tezę zderzałem się z opiniami, że to wirtuoz intelektu trzęsący szkolną i dlatego nie można go ruszyć ;)
@knurknurewiczpierwszy: zastraszał zwykłych mireczków jak np koleś od kononopedii albo okuratne kanały przeróbkarskie robione pewnie przez studenciaków. Ego mu od tych sukcesów tak wywaliło że najpierw uderzył w grajewskiego watażkę a potem do poważnych redaktorów i doznał zderzenia ze ścianą rzeczywistości. Na dodatek napuścił cvelito na rodzinę, w sumie neutralnego storcha (któremu kiedyś zarzucano tu nawet że jest lateksem) co storcha tylko rozsierdziło. Rudy ostro pracuje na nagrodę Darwina.
Kosno to jednak trochę inny typ nietypowości. Pato nie znam. Wiem tylko, że ktoś taki w uniwersum się przewijał, ale szkoda mi było czasu go śledzić. Ale fakt, ten typ osiągnął dno. Trochę jest dla mnie zastanawiające, że miał poparcie wśród ludzi, którzy piętnowali takie zachowania u Szeryfa.
@knurknurewiczpierwszy: poparcie wśród spoleczności dla maupy wynikało z jego pierwszych nagrań i działań w uniwersum. Był pierwszym, który wyśledził strusia w banku leśnym. I nagrał go, a właściwie streamował jak kira z gołą dupą na pniaku.
@dyzmund: Taa, te akcje pamiętam. Później chyba kilka filmów jeszcze z nim obejrzałem, gdzie odnosił się do jakiś spraw na szkolnej i to by było na tyle. Za mało, żeby oceniać jego zachowania (na tych filmach wydawał się normalny). Tylko gdzieś mi się obiło o uszy, czy bardziej oczy, że też jakieś patologie odwalał w stylu tych skrobanek...
@knurknurewiczpierwszy: no było tego sporo. Jak popił to robił sie ura bura szef podwórka... w końcu skończył z braku kontentu jako patus siedzący przed kamerą i bełkoczacy w pijackim widzie. Po drodze była akcja z jego kobieciną. Jakies tam wyzwiska w strone w sumie wszystkich ale nawet mi sie nie chce przypominac co i jak bo czasu na padalca szkoda. Burak cham i debil był. Taki osiedlowy troglodyta. A że
Jakaś małpa w radiu teraz właśnie opowiada jak to Polacy będą szczęśliwi gdy będą nosić toboły z butelkami do sklepów, chodzi o tą kaucję, no ja jestem bardzo szczęśliwy nie wiem jak wy
Komentarz usunięty przez moderatora
@dyzmund:
@dyzmund: koordynaty dał mu sławek
Burak cham i debil był.
Taki osiedlowy troglodyta. A że