@tomwick55: 30 mln Euro rocznie dla wiecznie kontuzjowanego i imprezującego piłkarza to jest dokładnie to, na co ich teraz stać. Olmo sobie poczeka do 2026 roku na rejestrację.
@tomwick55: zawsze się zastanawiam czy to od sterydów zmieniła mu się morda. W santosie i w Barcelonie był szczurkiem o kanciastej szczęce, a później jego łeb się zaokraglil, żwacze ma większe, ale maskuje to brodą
@GeWa: pewnie też, ale nie wierzę, że w zawodowej piłce nie ma środków. Jak ktoś w rok zarabia tyle co małe miasto, to za taką kasą idą wspomagacze, bo któż by nie chciał A) tak zarabiać B) utrzymać się w topce C) dostać się do elity Na siłowni sterydziarze mogą co 2 dni robić ciężki trening i tylko w jakimś okresie wytrzymują taki reżim... a najlepsi piłkarze grają co 3
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
WTF Wstaję rano a tam powiadomienie o przelewie na 1zl. Przelew na moje konto w innym banku, ale nie ja go robiłem, bo po co miałbym sobie przelewać złotówkę. W zleceniach stałych tego nie mam. Spotkaliście się z czymś takim? #pkobp #iko #bank
#neymar #fcbarcelona #laliga #pilkanozna #mecz
@WyuArtykyu: Od chlania i żarcia, po prostu przytył.
A) tak zarabiać
B) utrzymać się w topce
C) dostać się do elity
Na siłowni sterydziarze mogą co 2 dni robić ciężki trening i tylko w jakimś okresie wytrzymują taki reżim... a najlepsi piłkarze grają co 3