Wpis z mikrobloga

• 17
@eMinimi buda jest wypożyczona, bęben przejmuje miesięczne opłaty, co kupili to: prawo pierwszej nocy u kelnerki, piec, telewizor, lampki, zestaw talerzy, a i jeszcze zamrażarka z 5-krotnie rozmrażanymi pierogami i bigosem.
  • Odpowiedz
prawo pierwszej nocy u kelnerki, piec, telewizor, lampki, zestaw talerzy, a i jeszcze zamrażarka z 5-krotnie rozmrażanymi pierogami i bigosem.

@kapitanKloss23: no! czyli restauracją pęłną gębą!!!!
  • Odpowiedz
@eMinimi: tak "na poważnie" to bęben mądrze zrobił - wydal pieniądze Romana, i sa gotowi na produkcje. Podział rol jest taki: Roman placi na wszystkie wydatki bieżące, megalodon robi kiszonki, bęben czeka az skrzep megalodona w końcu się odkruszy
  • Odpowiedz
@Justyna16: W sumie to chyba największą bekę bym miał obserwując Kleszcza i Cycolinę gdyby udało osiągnąć się niemożliwe, czyli Polonia zaczęła by generować jakiś tam przyzwoity zysk. Dupy pękły by tak, że nawet korki od Rubasznego Czeczena nie dały by rady powstrzymać powodzi.
  • Odpowiedz
najpierw trzeba miec bude aby ja sprzedac :)

@oesucotusieodwala:
Oni nawet tam kurnika na własność nie mają,taki podnajem co robią jest karalny.
Znowu się w deweloperkę bawią cudzymi kciukami?,Ksują nielegalnie interesy Khmerom.
Jak za dużo będą kombinować to ludziki lokalnego generała wypatroszą meneli.xD
  • Odpowiedz
@kapitanKloss23: mnie zastanawia po jaką cholerę im ta wynajęta buda do tak niskobudżetowej produkcji. Z ich mocami przerobowymi wszysko by się udało upakować w domu Ormowca. No chyba że chodzi o to, żeby unikać Megalodona i spokojnie bolcować dziwki zdala od domu.
  • Odpowiedz
@Justyna16: Oczywiście, że sobie nie wyobrażam, dlatego użyłem określenia "osiągnąć niemożliwe". Wręcz im mniej zapracowali by na taki sukces Polonii tym większy byłby huk pękających odbytów lokalnej kambodżularni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz