Wpis z mikrobloga

@tasaku: Jaka zapłakana mina. Pewnie codziennie był dojeżdżany przez starych roboli -wyjadaczy. Już widzę jak Maniek z Waldkiem robią mu kawały typu buty przybite gwoździami, środek na przeczyszczenie w kawie itp. Na zdjęciu Bonzo świeżo po dostaniu soczystego opiėrdolu od majstra - pana Jurka, za skarżenie na kolegów. W każdej robocie, przy każdej przerwie, wszyscy się pastwili nad uszatym głąbem. Uszaty zawsze w centrum uwagi kręcenia beczki. Psycha siadała to
  • Odpowiedz
@artur-szarak: @Mos_Wander @Dziwny_Dzwiek_Gzymsu @tasaku : Podejrzewam, że nawet nie pozwalali mu żreć przy stole w kantynie. Ze 20 lat temu jak byłem w UK i przyjechałem naprawić klimatyzację w jakimś warehause w kantynie właśnie, to byłem świadkiem takiej sytuacji. Grupa angoli tak gardziła jednym takim rudym Kyle'em, że wypierdzielili mu żarcie na ziemię i kazali żreć na podłodze. Niezręczna sytuacja, ale robiłem swoje na drugim końcu sali
g0blacK - @artur-szarak: @MosWander @DziwnyDzwiek_Gzymsu @tasaku : Podejrzewam, że na...
  • Odpowiedz