Wpis z mikrobloga

@ak44: to chyba musiałeś jej nieźle podpaść albo dziewczynie już psycha siada. Sama twierdziła że nikogo nie blokuje bo chce żeby wszyscy przyglądali się jej zmianie i tym jak staje się milionerką. Pewnie na ostatniej fabryce zamiataczy otrzymała polecenie blokady hejterów bo jednak jakiś komentarz negatywny pod filmikiem zostanie i jakiś potencjalny zainteresowany może jednak się zniechęcić do udziału w piramidzie
  • Odpowiedz
@ak44: mi też pitu nie pokazała a jak zapytałem o wyciąg ostatnich 10 transakcji na jej koncie to zaraz zaczęła seplenić o tym że każdy gra innymi stawkami, ona zarobiła ale ja mogę stracić i te inne głupoty. Nie chciałem z nią pisać więcej a ona - za 5 miesięcy wysłała kolejną wiadomość czy jestem zainteresowany współpracą.
  • Odpowiedz
@ksy3: to nie wyjdzie, oni są zbyt głęboko przekonani (to działa jak sekta) jak to jebnie to się dopiero wtedy obudzą i będą mieli nauczkę
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 1
@Absydion napisałem jej że ściemnia bo nie chce pokazać pitu. Do tego to aby nie robiła z siebie idiotki tylko pomogła ciężko pracującym rodzicom.
  • Odpowiedz