Aktywne Wpisy
doomzdayzz +723
Egzekucja CEO amerykańskiej firmy ubezpieczeniowej.
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
piotrmos11 +19
Zawsze gdy ktoś pisze o tym że Rosja to "mocarstwo atomowe" to mam ochotę napisać komentarz takiej osobie z Dopiskiem "Mocarstwo atomowe" i wkleić jedna z takich zdjęć jak na dole Xd
W każdym kraju znajdziesz takie miejsce. Dali sobie wjechać do kurska mimo doktryny z niskim progiem użycia atomówek i to świadczy o ich kraju a nie jakiś obrazek ze śmietniskiem.
@Grooveer: ...w to
https://www.the-sun.com/news/4917739/inside-vladimir-putin-jet-toilet-russians-fight-food/
Gdzie to jest??
Czy Mocarstwo Atomowe byłoby biedniejsze od Polski i nie mogło by pokonać Ukrainy pomimo posiadania 2 army świata teoretycznie? Według mnie nie Tylko "Atomowe" jest prawdziwe ale "Mocarstwo" już nie według mnie jak dla mnie Rosję Powinno się nazywać "Krajem Atomowym" Nie Mocarstwem Mocarstwem Atomowym to może być takie USA (które również dużo ma Bomb atomowych) a nie Rosja według mnie
No tak zgadzam się aczkolwiek również ważna jest ilość takich miejsc W Rosji poza Moskwą i St. Petersburgiem to praktycznie wszystko tak wygląda w takiej Polsce to jednak dużo miast jest zadbana nawet wsie
Słyszałem o tym że z Chinami jest również taki problem że często ich wielkie projekty instrakturalne jak i zwykle budynki często nie są w najlepszej jakości i budowanie budynków i itp: z dnia na dzień wcale nie jest najlepszym pomysłem mogę się mylić ale słyszałem że tak jest choć się nie znam
Akurat z tego co wiem (moge się mylic) wiele państw próbuje kraść od siebie różne technologie więc według mnie to akurat nie jest "czymś nowym" według mnie
Groveer napisał prawidłowo bo napisał tylko że większość pieniędzy lądują w wojsku co jest prawdą ale już nic o stanie tego wojska nie napisał
@power-weak: Kolega się interesuje trochę militariami i mówił, że Chińczycy potrafią np. skopiować amerykański myśliwiec, ale "pod maską" to jest g..., a w takim samolocie najdroższa jest awionika, której Chińczycy oczywiście nie skopiują.
Dzięki za tą informacją
Edyta. Sprawdziłem. W sumie do setki miała 20sekund lepszy czas niż maluch.