Nie moge znalezc czy jest jakis bus bezposrednio z Lublina do Kozlowki bezposrednio lub cos w poblizu aby moc pospacerowac tam po parku, zobaczyc palac.
Czy ktos byl niedawno, nie samochodem osobowym i moze cos wiecej napisac?
To co znalazlem to:` - autobus 44 przystanek ostatni - 8091 - Kawka - sklep 01 Przystanek na żądanie - bus do Lubatowa, a potem Lubartow-Kozlowka (kierunek Kamionka)
Raczej ta druga opcja. Możesz też spojrzeć na szynobus(PKP Regio, rozklad-pkp.pl też go uwzględnia), będzie szybciej i taniej od busa, ale godziny takie sobie. Mógłbym ci pstyknąć fotę rozkładu busów na którymś z przystanków w Lubartowie.
Z Kawki z tego przystanku masz jeszcze jakieś 9 km do Kozłówki ( ͡°͜ʖ͡°)
@Shamson: czyli Lublin-Lubartów - pociagiem, a potem Lubartow-Kozlowka busem. Jesli to nie problem to przeslij, zaraz tez poszukam co tam moze jezdzic.
@wcaleniepchamsiewmultikonto: mi też przyda się ta wiedza, bo się wybieram. Z mojej strony logiczne wydaje się pojechanie busem do Kamionki i stamtąd zapinkalanie do Kozłówki - ok. 2,5km.
@nadbagietek ja rezygnuje niestety, bo nie moglem znalezc nic pewnego na chwile obecna. Tragedia, to 44 powinno jechac do Kozlowki, tak jak w Gdansku mozna wszedzie dojechac poza miastem.
@wcaleniepchamsiewmultikonto: powinny jeździć busy do Kozłówki i do Nałęczowa moim zdaniem, przynajmniej w sezonie wakacyjnym ehhh :x Cały czas licze na wprowadzenie linii aglomeracyjnych, żeby chociaż z 10km od granic miasta dało się wszędzie dojechać bez wyciągania auta
Nie moge znalezc czy jest jakis bus bezposrednio z Lublina do Kozlowki bezposrednio lub cos w poblizu aby moc pospacerowac tam po parku, zobaczyc palac.
Czy ktos byl niedawno, nie samochodem osobowym i moze cos wiecej napisac?
To co znalazlem to:`
- autobus 44 przystanek ostatni - 8091 - Kawka - sklep 01 Przystanek na żądanie
- bus do Lubatowa, a potem Lubartow-Kozlowka (kierunek Kamionka)
Mógłbym ci pstyknąć fotę rozkładu busów na którymś z przystanków w Lubartowie.
Z Kawki z tego przystanku masz jeszcze jakieś 9 km do Kozłówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z mojej strony logiczne wydaje się pojechanie busem do Kamionki i stamtąd zapinkalanie do Kozłówki - ok. 2,5km.