Aktywne Wpisy
dexterpol +98
Sprzedają to jako komputer gamingowy z zaznaczeniem, że można na tym płynnie grać w najnowsze gry XD #komputery #pcmasterrace #gry
mrocznegacie +193
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Cześć Mirki, planuję wykorzystać długi weekend na pomalowanie ścian w mieszkaniu. Ja wiem, ze są różne kalkulatory itp, kwestia okien, drzwi ale może ktoś z doświadczenia byłby w stanie powiedzieć ile litrów farby może zejść na mieszkanie w bloku 50m2? Chodzi mi o takie plus minus 5 litrów. Ściany plus sufity nie wliczając małej łazienki. Będę też wdzięczny za różne tipy, to nie jest moje pierwsze malowanie, ale też nie dwudzieste i chętnie przyjmę poradę
Dużo zależy od przygotowania gruntu i czy 2 warstwy czy gdzieś przebija.
Policz sobie powierzchnię mieszkania i to będą sufity. x2 bo pewnie raz to za mało.
A jak masz powierzchnię to x2,5 (wysokość - albo 2,7 ile tam masz) łącznie z oknami i drzwiami. i już wiesz ile mniej więcej "na raz potrzeba". Na drugi raz mniej.
Jak kupujesz gotowe farby, to w większości marketów możesz zwrócić (chyba, że jakaś proma wpada i coś tam komplikuje rabat